Geen bevestiging van bestelling via email ontvangen

Ten eerste geen email ontvangen als bevestiging van mijn bestelling. Ten tweede heb ik de bestelling van iemand uit Almere ontvangen en niet mij bestelling. Ten derde heb ik daar een email over gestuurd en ook nog geen reactie over ontvangen.

helemaal top

Zoals je mag verwachten helemaal top, gratis advies en goede service.

Redelijk

Bezorgadres stond verkeerd. Moest daarom naar dhl afhaalpunt omboeken. Verder prima

Service zoals het behoort te zijn!

Overzichtelijke informatie waardoor de keuze makkelijker wordt, ook al omdat er veel ondersteunende “helpschermen” beschikbaar zijn. Duidelijke info over de levering en het tijdstip waarop. Alles netjes verpakt, kortom grote klasse!!

prima spullen

kabels voldoen helemaal

Uitstekende service

Bestelling volgens afspraak ontvangen ondanks de coronaperikelen. Ondersteuning verder perfect geregeld.

Goed, goedkoop en snel!

Netwerkkabel.eu heeft een enorme keuze, ze hebben een leuke, informatieve website met intuïtieve navigatie, ik vond de prijsstelling verrassend goed, en de levering was binnen 24 uur. Was eerste website waar ik naar netwerkkabels keek, heb niet verder gezocht, maar direct besteld. He-le-maal goed!

snelle en accurate levering + goede after sales

snelle en accurate levering + goede after sales

snel geleverd met de juiste kwaliteit.

goed gedaan

Goede kwaliteit en levering.

Op tijd en goede werking van product.

Snelle levering, echt volgende dag in huis en top kwaliteit

Stekkers en cat6 kabel besteld. Snel geleverd , alleen de kabel rolt niet uit de doos. Niet voor lange einden kabel trekken geschikt dus. Voor de rest prima

makkelijk en snel

was makkelijk bestellen en veel informatie te vinden op de pagina's en de levering was ook snel .

Tevreden klant met een snel geleverde kabel

Onlangs een Cat6a buitenkabel besteld bij Netwerkkabel.eu en deze was ook daadwerkelijk de volgende dag binnen. Heel tevreden met de kabel en de snelle service! Keep on going.

lkkr snel uitgezocht en snel geleverd

snel uitgezocht door een overzichtelijke site ook heerlijk snel geleverd !!

alles zoals het moet

Product werd zeer snel geleverd en aan een goede prijs (handig is dat je kunt zien of een product op voorraad is of niet)

Ik had een tijdje geleden wat nodig voor een project bij iemand anders. Helaas was niet alles op tijd binnen en dit was duidelijk op de site te zien. Er was op dat moment 2 a 3 dagen levertijd op meerdere producten. Ik had ruim de tijd dus even wachten was geen probleem. Een week later was, volgens de site, alles op voorraad behalve 1 product. Bij dat product stond nog steeds een levertijd 2 a 3 werkdagen. Omdat ik een afspraak had om de producten te installeren heb ik contact opgenomen met de klantenservice. De klantenservice vertelden mij dat er 1 product ontbrak maar dat die eventueel vervangen konden worden door 2 (duurdere) producten. Dit was natuurlijk (eigen woorden van de klantenservice) zonder bijbetaling. Ik heb hier akkoord voor gegeven en de volgende dag werden producten geleverd! Met andere woorden een top service en uiteraard beveel ik netwerkkabel.eu aan!

Uitstekend webshop met goede dienstverlening

Heb hier voor de eerste keer bestelt omdat bij de concurrentie slechte reviews waren. Site was duidelijk en heeft nette concurrerende prijzen. Ze gaven aan voor 21.00 bestelt de dag erna geleverd waar ik veel commentaar op zag dat dit niet zo was. Maar boven aan de site gaven ze melding dat levering langer kon duren omdat overal druk is dus dit is geen reden om hun hier een slechte review voor te geven omdat ze dit toch duidelijk vermelden en ze ook afhankelijk zijn van de post bedrijven. En Nee heb geen belangen bij dit bedrijf!!!. Werd netjes via mail op de hoogte gehouden wat bestelt was en wanneer ze verwachten te leveren en dit was bij mij 2 dagen dus zeer netjes in deze drukke tijd. Pakketje netjes verpakt en kabels ook en zou hier deze zeker weer direct een nieuwe bestelling plaatsen. Mvg Sjeng

zeer snelle levering, alleen bij de bestelde netwerk wandcontactdozen had wel even vermeld mogen worden dat er een pushtool voor nodig is !

Nette, complete en vlotte levering

Ruim assortiment, overzichtelijke website en -shop. Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Bleek bij afrekenen ook nog goedkoper te zijn dan mijn vaste leverancier!

Prima ervaring

Snelle levering, goed materiaal. Met Kiyoh heb ik echter een Kwalitatief Uiterst Teleurstellende ervaring.

Snelle service en goede informatie op de website

Snelle service en goede informatie op de website

Jammer dat er op een zwarte kabel overdreven veel witte tekst staat.

Netjes aangekomen, zeer snel.

Goed assortiment, snelle levering

gewoon goed

Perfect verloop van het order. Snelle levering en zeet goede prijs

Niets slechts aan te merken

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo