Hij werkt perfect.

De nieuwe Switch is een ander model als de vorige versie,en ook wat groter en langer.

alles keurig zoals het moet

p

Snelle levering, goede kwaliteit internetkabel!

Kabel van goede kwaliteit, werkt perfect. Levering gebeurde snel precies toen ik het nodig had. Top!

snelle levering en goede prijs

alles prima geregeld en snel

Super !

Wanneer ik iets in de avond bestel, is het in de loop van de volgende dag al binnen! Bestelling is correct, en goed verpakt.

superbedrijf

snel geleverd , kortom prima service

Vlotte levering

Snel geleverd en goed produkt

Snel gevonden wat ik zocht.

Snel en duidelijk gevonden wat ik zocht op de website, en snel geleverd.

Snel geleverd en top product

Perfect spul

Ook bij onduidelijkheden staan ze je snel te woord via mail dus goede service

Helemaal prima

Je kunt de leverancier vertrouwen en uitgaan van een goed product.

More than 5 days, no sign of delivery

My Package was supposed to be delivered on Friday, it's been more than 5 days, yet there is no sign of the delivery. They are neither reachable by phone nor by email.

prima, goede prijs, snel en handig

Prima, goede prijs, snel (laat op de dag besteld; toch volgende ochtend ontvangen - in coronatijd) en handig: ik had een een rj45-connector besteld en ik kreeg een handig mailtje over hoe je die ook alweer moest aansluiten. Handig, anders moest ik dat weer gaan opzoeken.

Niks ontvangen op 12/01

Besteld. Niet op voorraad. Lang gewacht. 3 dagen geleden zou het toch verstuurd zijn. Dag erna deze mail om te beoordelen. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. In blijde verwachting Gerrit

Goed geholpen en snelle levering

Goed geholpen nadat een kabeltje niet leverbaar was, werd mij een goed alternatief geboden en werd mijn bestelling alsnog snel geleverd.

Snel en correct geleverd

De website is gebruikersvriendelijk netwerkkabel.nl is een betrouwbare webshop die doet wat ze beloven

Gewoon perfect

Netjes geleverd, en super snel, zeker in deze tijd.

Prima webshop voor netwerkproducten

Duidelijke website. Goede producten. Diverse bekabeling besteld die snel werd geleverd. Bij opening van het pakket bleek dat er 1 kabel ontbrak. Het 's avonds laat verstuurde mailtje hierover werd de volgende ochtend vroeg direct opgepakt en de ontbrekende kabel werd direct verstuurd. Kortom prima webshop waar ik zeker weer ga bestellen.

Uitstekende ervaring

Duidelijke website, goede prijzen en snelle verzorgde levering.

Traag

Verzenden alleen kost hun 2 dagen er staat mischien bestel voor deze tijd ontvang morgen maar dat is nep.

gekregen wat ik nodig had

goede prijs/kwaliteit en beleefde klantenservice

Einfach super!

snelle levering, jammer dat een rol v 100mtr 98mtr is