Snelle service, maar waardeloze instructie

Na snelle levering en behulpzame medewerker die de bestelling kon aanpassen, toch teleurgesteld. De instructie per mail was verre van volledig waardoor de stekker niet goed op de netwerkkabel zat. Erg frustrerend!

Zeer goed en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Komt een compleet andere doos binnen als op afbeelding

Artikel dient er hetzelfde uit te zien als op afbeelding. Krijg een blanke doos geleverd.

Snelle levering en goede service

Met de bestelling was iets niet helemaal goed gegaan, maar dit hebben ze snel en zeer correct opgelost.

Snel en goed

Snel en goed

Kabel werkt goed, levering dag later

Alles werkt prima en is helemaal goed. Enige minpuntje is dat het 'morgen in huis' zeggetje niet helemaal klopte, maar het was maar een dag te laat dus opzich geen probleem.

Duidelijke Website, snel geleverd en goed verpakt

De Website is goed opgebouwd, hierdoor kun je eenvoudig en snel een bestelling doen. De levering was de volgende dag al. Het pakketje was keurig ingepakt.

Vlotte service

Zowel de bestelling als de levering verliepen snel en vlekkeloos.

Zoals het hoort

Prima bedrijf, artikel zoals omschreven. Kabel en connector zien er degelijk uit.

goede levering en toch snel

UTP kabel en accesoires besteld. Alles naar verwachting en keurig verzorgd ontvangen. DHL was de bezorgdienst, ook hierover heel tevreden. Zowel v.w.b. de fysieke bezorging als de T&T.

Met de kerst niet goed

Eerste Kerstdag viel zo maar alles weg , ik vind het niet goed dat er geen storing dienst is te bereiken . Ik woon alleen en heb dagen zonder tv moeten doen terwijl het achteraf maar een kleinigheid was om het optie lossen , van 888 naar 7777 en niemand kon raad geven . Gelukkig dat gistermorgen toen ik Plinq belde de oplossing kwam .

Perfect!!

Snel en proper geleverd!!!

Snel en correcte levering

Ik ben tevreden met mijn bestelling en hoe het geleverd is in deze moeilijke Corona tijd.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Very fast and reliable.

I was surprised at the next day delivery option on all products, as this is not very common here. 10/10 service.

Prima levering alleen niet compleet, ga er vanuit dat dit nog geregeld gaat worden.

Producten op tijd ontvangen

Ok

Ok

Snel geleverd, scherp geprijsd

Snel geleverd, datgene wat ik heb besteld ontvangen, en dat tegen een scherpe prijs

ggg

Snelle levering, fijn artikel en goede klantenservice!

Ik had een nieuwe netwerkkabel nodig, dus stuitte ik op deze site. Heel fijn dat er een kleine uitleg werd gegeven over de categorieën. Zodoende heb ik dus een paarse Cat7 kabel van 20 meter gehaald. Bleek dat ik het verkeerde huisnummer had ingetikt, dus ik een bericht naar de klantenservice gestuurd, hebben ze het kunnen fixen voordat het werd verzonden! Daarbij merk ik duidelijk verschil met mijn vorige netwerkkabel, dus chapeau! :)

supergoed en snel!

niet meer toe te voegen

I.v.m langere levertijd van een bepaald artikel een upgrade ontvangen van dit artikel zonder aanvullende kosten. Is goede service en klantgericht. Zeer tevreden en goede prijs kwaliteit verhouding

Onverwacht snel

Op 30 december besteld en op oudejaarsdag binnen. Ik had een kabeltester, 9V batterij en een kabelsnijder besteld. De batterij ging er in de kabeltester wel wat moeizaam in, maar eenmaal erin werkt het perfect. Ook mooi in een zak geleverd i.p.v. een veel te grote doos. Een kabeltester is ook zeker een aanrader. Wegens een onaangekondigde firmware-update van de modem van de ISP had ik mijn bekabeling opnieuw gedaan. Achteraf bleek de 100Mb/s i.p.v. 1 Gb/s en de totaal uitgevallen services te zijn veroorzaakt door de firmware-update. Ik had dus onnodig een kabel geknipt. Zo'n kabeltester kan dus geld, rommel en milieu besparen.

Goede omschrijving en snelle levering.

Fijne site met duidelijke omschrijving en goede hulp. Overigens een snelle levering.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo