Top service!

Super service van mensen met verstand van zaken!

Snelle service!

Op vrijdag besteld, zaterdag geleverd. En dat eind December!

Snel geleverd, goede spullen, netjes verpakt

Snel geleverd, goede spullen, netjes verpakt. Ik heb nu weer een kleine voorraad Cat5 kabeltjes. Ze zijn mooi afgewerkt en draad is lekker soepel.

Kabeltester

Prima in orde, wel een slap doosje, hier brak gelijk een lip vanaf. Maar ik kon voor een klein bedrag € 12,- geloof ik al mijn kabels controleren, die bleken in orde te zijn.

Prima en snelle levering

Uitstekend alleen jammer dat ik niet alles van 1 ( deze) leverancier kon krijgen.

perfecto

keurig, geleverd en verzorgd

Top kwaliteit tegen een leuke prijs

Opzoek naar cat 6 en cat 7 netwerk kabel stuite ik na een korte zoektocht op netwerkkabel.Eu . De kabels van mijn keuze had ik snel gevonden , en het afrekenen ging ook in een flow . De volgende dag had ik de kabels al in huis, ben er zeer tevreden overb

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

excellent

very professional

Vlotte levering en duidelijke video,s op de site

Snelle levering, maar vermoeiende followup

Het besteproces gaat prima, de levering was ook keurig verzorgd en redelijk snel. Maar de grote hoeveelheid mails die daarna komen wordt minder op prijs gesteld. Fijn dat ze mee willen denken over hoe ik connectors kan aan knijpen aan een kabel waar al connectors aan zitten maar erg praktisch is het niet. Eén mail met tips en adviezen zou meer dan genoeg zijn. Kortom, prima bedrijf, teveel mails.

Goed en goedkoop

Top service.

supersnel

's avonds besteld , volgende dag al in huis

Kwalitatief materiaal

Snelle levering, gemakkelijke website en een goed product.

Jammer dat de Netwerkkabel hun afspraken niet na komen

Pakketje was niet bezorgd, hierover Netwerkkabel geïnformeerd. Er is mij beloofd dat er contact opgenomen zou worden met PostNL en dat ik aan het eind van de dag hierover geïnformeerd zou worden. Tot op heden zit ik nog te wachten wat de uitkomst met het contact van PostNL is geweest. Ik vind het zeer bezwarlijk dat mensen cq bedrijven hun beloftes niet nakomen. Ik wilde graag nog meer bestellen, maar als het bedrijf zijn beloftes niet nakomt, dan ga ik de materialen maar ergens anders bestellen. Met vriendelijke groet, Cor Jeursen

Super-de-luxe

Thanks, een geweldige service:)

Snel, goede kwaliteit en een goede prijs

Nette webshop en spullen worden netjes verzonden.

Goede prijs, snelle levering

Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Levering verloopt soepel

zeer snel en goed geholpen

Dit is mijn eerste ervaring bij jullie en ik ben goed, deskundig geholpen.

Keurig de volgende dag geleverd. Eenvoudige montage.

Goede ervaring snelle levering

Fijne ervaring, snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Prima kabels

Op tijd en compleet

Op tijd en compleet

Goed en snel

In deze tijd reken je er niet op maar toch, 's middags besteld en de volgende dag in huis. Verder goede kwaliteit voor een nette prijs en een bedrijf dat kant en klare patchkabels levert voor buiten, zijn er niet veel

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo