Breed aanbod, goede prijs, netjes geleverd. Wat wil je nog meer

Breed aanbod, goede prijs, netjes geleverd. Informatie op de website hoe je één en ander moet aansluiten wordt ook gewaardeerd.

Besteld, betaald op zondag, dinsdag netjes volgens verwachting in huis. Keurig verpakt met een kortingscode voor een volgende bestelling. Ook zat er nog een kortingskaart bij van een kleding bedrijf

snel en makkelijk

Gevonden via google makkelijke bestel module en snelle levering.

Top.

Mooi goed spul, keurig verpakt, snel bezorgd, voor een prijs waar de MediaMarkt (heel) veel van kan leren. Gaat zo voort. Duimpje omhoog.

Zeer goed volgende werkdag bezorgt

Bestelling is de volgende werkdag bezorgt Webside werkt zeer goed alles was makkelijk te vinden

Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd en goede prijs voor netwerkkabel

Snelle service, goede prijs-kwaliteit

Kreeg snel geleverd , plus krijgt nog 10% korting bij volgende bestelling. TOP

Doen wat je beloofd

Prima informatie en afgeleverd op het tijdstip zoals toegezegd was

Snellen levering en goede kwaliteit spullen

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en keurig geleverd.

Een overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en betaling. Goed en op tijd geleverd.

Zeer goed en razendsnel

Inmiddels meerdere malen een bestelling gedaan. Altijd heel snel verzonden, duidelijke communicatie met track & trace en heel snel in huis (meestal de volgende dag en anders lag het aan PostNL). Ook Zeer tevreden over de kwaliteit en prijzen van de artikelen.

Niets op aan te merken. Netto prijzen, snelle levering. Omschrijving artikel kan soms iets preciezer.

Gewoon goed, prima producten, snelle levering, niets mis mee.

Meer woorden zijn niet nodig.

Bestellen, leveren gewoon uitstekend

Men doet wen men beloofd.

snel en prima geleverd

Deze kabel was precies welke ik wilde hebben goed zo!

Weborders correct en snel afgehandeld.

Het online bestellen / plaatsen van de order was een piece of cake. Duidelijke product info vergemakkelijkt de keuze welk product je zult gaan bestellen. Alleen daarom zou ik 5 sterren hebben gegeven. Maar de hoeveelheid mailtjes die je er achteraan gestuurd krijgt over hoe je bijv een netwerkkabel moet aansluiten en welke connectoren je zou kunnen nemen is mijn inziens een overkill. Als je dan die mail ook 's nachts om 01:01 ontvangt en de smartwatch om de pols trilt jou wakker met een mededeling dat de er e-mail is van netwerkkabel.eu is de lol er gauw vanaf. Vooral als ze dat meerdere nachten achtereen herhalen. Niet meer doen is mijn advies aan Netwerkkabel.

Kabeltester LogiLink WZ0015

Prima netwerktester voor een schappelijke prijs. Ik gebruik hem eigenlijk alleen RJ45 netwerk-kabels. en vooral op langere afstanden is deze tester heel handig en simpel in gebruik. Je weet van te voren of iets aan de kabel ligt of aan een ander probleem. De handleiding is in het Engels en Duits maar ook zonder handleiding was ik er wel uitgekomen en de meeste ict-ers zijn wel thuis in de Engelse taal. Getest met CAT6 en CAT7 kabels maar ik ben iemand die niet snel fouten maakt bij vastknijpen van de stekkertjes. Toch fijn om deze tester te hebben.

Uitystekend! Goed materiaal, snel bezorgd... wat wil je nog meer ?

Het gevraagde materiaal is correct en snel geleverd.

Fast delivery

Cables are not yet in use - they need to for a tire shop

Gewoon goed

Geen gezeur, pakket meteen verzonden en volgende dag in huis.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

Gewoon goed

Ok

top service

zeer snelle levering zeker in deze tijden

Ontzettend snelle levering

Vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo