Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

supersnelle en nette levering

Ik bestelde een verlengkabel voor internet. Dag erna lag hij in de bus. Top Service. Kwaliteit zal ongetwijfeld ook goed zijn, ik heb hem niet nodig gehad door alsnog een geheel nieuwe kabel door monteur. Bij retourneren betaal je wel zelf de verzendkosten daarom heb ik de kabel maar gehouden.

Gewoon afspraak nakomen.

Makkelijk website om te bestellen, vele variaties en snelle levering van hetgeen ik wilde hebben

Bestelling snel en goed geleverd. Goed kwaliteit producten.

Eenvoudig bestellen en snel leveren

Het beste- en betaalproces is erg eenvoudig en de spullen worden dezelfde dag nog verzonden.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd

Supersnelle levering ook op zondag

Overzichtelijke Site, grote voorraad goederen en kwaliteitsvol materiaal. EEN AANRADER

snelle levering en prima kwaliteit

geweldig snelle levering

overzichtelijke website snel gevonden wat ik zocht en al even snel geleverd

Vlotte service.

In de late namiddag besteld en s'morgens om 9,00u al geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Prima advies en snelle service

Goed advies voor de juiste producten en een heel snelle levering!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Met spoed een netwerkkableconnector nodig, deze 's avonds bestel en de volgende dag voor 11 uur in huis. De prijs was iets hoger dan andere websites maar die konden niet zo snel leveren.

Fout met levering prima opgelost

Er werd een verkeerd product geleverd. Na melding de volgende dag alsnog het juiste product ontvangen waarbij ik het 1e product mocht behouden. Goede leveranciers onderscheiden zich door het goed oplossen van problemen.

Beetje wantrouwig omdat ik al een goedkope internetkabel had die bij de eerste aansluiting al de hele tijd oversprong naar wifi. Maar dit is zeker een aanrader! Perfecte kabel en sterke verbinding.

geweldig, sneller kan echt niet!

Binnen 12 uur in huis, sneller kan echt niet! Mijn complimenten. De kabels ga ik ga eind van de week plaatsen. Ik zal ze voor het aanbrengen even aan de kabeltester "hangen" om te zie of ze goed zijn. Daar ga ik wel van uit. met Dank!

Tani sklep.

Tani sklep. Szybka dostawa niestety nie tego towaru co trzeba. Faktura plus dane osobowe w paczce kogoś innego. Nie dopuszczalna sytuacja ze względu RODO. Paczka pomylona. Moja również trafiła do innej osoby. Na szczęście dogadałem się z klientem który dostał moja paczkę a ja jego i zrobiliśmy podmiankę.

• Poleciłbyś nas? Tak

prima, snelle levering. goede prijs

Vlotte levering prima prijs/kwaliteit

Prima zo

Verkeerde kabel gestuurd

Ik heb 20 rollen utp cat 6 besteld. Ze hebben 11 rollen een dag later geleverd maar ze waren verkeerde kabels. Ik heb andere 9 rollen 2 dagen later ontvangen ze waren goede kabels. Ik heb telefonisch contact gehad. De medewerker was vriendelijk ze gaan verkeerde kabel ophalen en goede kabel leveren. Over 2 dagen word een week en steeds ik niks gehoord.

prima service

duimpje in de lucht :)

Webshop werkt fijn

Zijn veel producent om uit te kiezen. De platte variant van de cat6 kabel neemt erg weinig ruimte in.

Lekker snel, alles klopt!

Geen problemen

Hamerstraat 8