Kwaliteit voor leuke prijzen. En achteraf betalen.

Netwerkkabel besteld en de werd de volgende dag geleverd. Ook was het mogelijk om achteraf te betalen.

Alles volgens afspraak geleverd

Alles volgens afspraak geleverd

Prijs, kwaliteit, aanbod en leversnelheid

Mijn bestelling (30m CAT5E en 50m CAT6A was voordelig direct leverbaar en zonder gebreken.

goed en snel bezorgt

goed en snel bezorgt

Helemaal super snel

Erg goed

Advies gevraagd per mail en snel antwoord gekregen met een verwijzing naar het juiste product. Besteld en een snelle levering.

Top bestelling

Netjes en snel geleverd. Goede omschrijvingen op de website.

Prima kabel en snelle levering!

De kabel doet het prima en de afhandeling van mijn bestelling was heel snel!

Prima webwinkel!

Overzichtelijk site, ruime assortiment, nette prijzen en snelle levering .... kortom prima webwinkel.

Snel en correct

Snel en correct

Ik wil gewoon een kabel en niet dat gezeur over beoordeling

kabel ontvangen en nu dit gezeik

Product zoals verwacht, en levering op tijd

De producten zijn precies zoals ik het verwacht had toen ik het bestelde en de prijs was ook goed. Het alles is snel geleverd, dus ja mijn aanbeveling hebben ze.

Ben zeer tevreden

goede service en snel levering besteld volgende dag in huis

TOP!

Supersnelle en correcte levering!

Levertijden zijn zoals geadverteerd! Top!

Stevig netwerk snoer en snel geleverd!

Gewoon Prima

Prima service; besteld en meteen volgende dag geleverd!

gemakkelijk bestellen en snel geleverd

bestellen ging gemakkelijk keuze is reuze betalen zo gebeurd tegen prima prijs. volgende dag al in huis!

Goedkope kabels, veel keuze en snel geleverd

Ik was opzoek naar een paar korte UTP kabels, deze vond ik hier het goedkoopste. Een kleine leveringsfout is gelijk dezelfde dag opgelost. Helemaal prima!

Top, snel

top service. Denken goed mee.

Snel geleverd en prima pro actieve service. Het bleek dat ik de verkeerde connectors had uitgekozen die niet pasten op de bestelde cat 7 netwerkkabel. Ik kreeg een service call of dit wel de bedoeling was en de connectors werden netjes omgewisseld en de volgende dag had ik alles in huis.

Goede prijs en snel geleverd

Goed prijs. Goed uitgelegd welke type UTP er gebruikt kan worden.

Concurrerende (lage) prijs Snelle levering

Perfect bedrijf komt afspraken goed na !!

We hadden wat besteld en kregen meteen een mail met dat het klaar lag en verzonden werd. Het klopte precies. Volgende keer weer wat nodig heb weet ik dit bedrijf te vinden !!!!!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo