Super snel!!!

Einde van de middag besteld, volgende dag vroeg al binnen! Keurige doos en mooie kabeltjes!

Perfect. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Top.

Perfect geregeld. Netjes de volgende dag bezorg.

Echt in een zin SUPER .

Netwerkkabel.eu echt ik heb nog nooit zo’n snelle levering gehad. Dus vandaar ook een 10. De site alles werkt super en ben nogsteeds onder de indruk van de ZEER SNELLE levering. Mijn dank hiervoor en ga zo door.

In de avond een bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd. Sneller dan verwacht. Helemaal "TOP"..

Prima, snelle levering

Snelle levering, zeer voordelige prijs.

Prima spullen. Prima prijs. Snel in huis!

Prima spullen. Prima prijs. Snel in huis!

volgende keer weer

mooi assortiment met goede prijzen

Goede prijs, kwaliteit en bezorging

Besteld en volgende dag in huis.

Razend snelle levering voor een goede prijs.

Binnen 24 uur geleverd.

Redelijk tevreden

Levering is helemaal perfect . Alleen het product ( Utp kabel) krult erg op na het af rollen en door een electra buis voeren . Hopelijk komt hier door geen breuk in de aderen! Eerder al eens een utp kabel gebruikt bij een andere leverancier gekocht deze had dat probleem echter niet .

prima ervaren

alles was niet op voorraad wat besteld was. Maar hier is duidelijk over gecommuniceerd. Produkten prima afgehandeld en ontvangen. Albert

Snelle en nette levering.

Ondanks dat de kabel niet op voorraad was (werd al vermeld op de site), een nette mail van de leverancier ontvangen dat de bestelling in behandeling was. Alles ruimschoots op tijd ontvangen, goede communcatie.

Snelle levering, goede communicatie, klantvriendelijk

Snelle levering, goede communicatie, klantvriendelijk

Makkelijk besteld en snel geleverd

De website is overzichtelijk en het artikel dat ik zocht was snel gevonden. Betalen gaat eenvoudig met ideal en het artikel werd dezelfde dag nog verzonden en de dag er op geleverd.

Redelijk

De utp tang is ronduit waardeloos.

Prima verleng kabel USB

de site heb ik al vaker wat gekocht en bevalt uitstekend!

Makkelijk bestellen voor de beste prijs

Na verschillende website te hebben vergeleken voor Cat7 kabels, komt NetwerkKabel.eu als goedkoopste uit de bus. Maar, de bestelling is ook nog erg snel geleverd en de kabels zijn top. Dit is dus gewoon een aanrader.

goede en snelle levering

Op de website een goede uitleg en eenvoudig te bestellen

Fijne overzichtelijke website en snel geleverd

Snel geleverd waardoor ik snel verder kon met mijn project.

Je krijgt wat je mag verwachten.

Na een slechte ervaring van een concurrent daar geannuleerd. En hier een betere keus kunnen maken en geleverd op de volgende dag zoals vermeld. Goede kwaliteit kabels snel geleverd dus aanrader.

Prima voor elkaar

Snel en goed geregeld.

goed en snel geregeld

idem

Overzichtelijke website, snelle levering.

Perfect,

Alles volgens afspraak. Aanrader

Top producten, prijzen en levertijden!

Top producten, prijzen en levertijden!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo