Super snel en goed

Super snel gelevert en goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.Tp Top

Snel, correct en goede prijs !

Snel en goed

Levering was snel en de kwaliteit was wat ik er van verwachte. Ben tevreden met de kabels die ik besteld heb.

Snel, goed en scherp geprijsd

Zeer scherp geprijsd, lage verzendkosten en materialen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast snelle verzending. Ga zo door!

Product komt snel.

Snelle levering, heldere website

Het aankoopproces was goed. De website is helder en duidelijk. De belangrijkste informatie wordt gegeven met de producten. Ik denk dat er nog best wat informatie bij kan ter volledigheid. Website is wel gericht op mensen die al de juiste kennis hebben. De bestelling ging soepel en de levering was snel genoeg. Aanbeveling voor netwerkkabel is nog wel om de verpakking te verbeteren. De doos die aankwam zag er niet uit. Het leek wel alsof er mee gegegooid is, de inhoud was eigenlijk te groot voor wat er in zit. Aanvullen met kranten of andere kartonnen junk zou het wel ten goede komen. Als een doos niet mooi is, zal een bezorger er ook niet echt voorzichtig mee zijn. Bovendien, je koopt iets voor best wat geld, dan kijk je er toch naar uit en hoop je op enige unpacking experience. Dat zal bij B2B verkoop geen enkel issue zijn, maar ik ben dan ook een consument...

Snelle en correcte levering

Levering voor een goede prijs en bovendien nog zeer snel.

Goed spul voor weing

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb laatst een netwerkkabel besteld (schijnen wel meer mensen te doen hier) en mijn bestelling was supersnel geleverd. Dik tevreden.

Bestelling onacceptabel vertraagd, ter compensatie bestelling ontvangen én geld teruggekregen

Direct na de bestelling (en betaling) 4-6-2020 een bevestiging van de bestelling plus de opmerking dat 1 kabel niet op voorraad is. Kabel is naar verwachting een week later binnen. 17-6-2020 nog niets ontvangen. Navraag gedaan via email. De verwachting is dat de kabel snel binnen zal komen. Na anderhalve maand mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. 18-7-2020 weer zelf navraag gedaan waar de bestelling blijft en hoe eea opgelost kan worden. Er wordt de mogelijkheid geboden een andere kleur kabel te leveren maar dat voldoet niet aan mijn wensen. Aangegeven dat de niet te leveren kabel uit bestelling moet zodat de rest zsm verzonden kan worden en het bedrag dat ik te veel heb betaald ook zsm terugkrijg. Bestelling is daarna direct geleverd, het te veel betaalde bedrag werd echter niet terugbetaald. Contact opgenomen 7-8-2020 en weer op 18-8-2020 zonder resultaat. In eerste instantie 1-ster review geschreven. Daarna heb ik een mail ontvangen van de klantenservice met excuses. Ik ben in het gelijkgesteld eea wordt uitgezocht en ter compensatie heb ik het bedrag van de volledige bestelling retour gekregen. Dit is meer dan ik had verwacht! Doordat het allemaal te lang heeft geduurd en te veel stress heeft veroorzaakt blijf ik bij een 3 sterren beoordeling maar ik ben erg tevreden met de uiteindelijke afhandeling en compensatie. Dus ik blijf nog wel klant bij netwerkkabel.eu

Zeer snelle levering.

Uitstekend!

Alles verliep vlotjes. Goede website met duidelijke informatie en scherp geprijsd de producten

Prima besteld, goede Communicatie, dag later binnen.

Soepel en snel .. top

Uitstekend, niets op aan te merken

Kabel volgens afspraak geleverd, geen bijzonderheden

correct en op tijd

Uitstekende service

Goed advies gekregen over Cat 7 kabel en Toolless RJ 45 plug. Combi werkt uitstekend, vlotte montage van de RJ 45 plug. Kabel en pluggen binnen 24 uur in huis.

Goeie producten, erg snelle levering.

Mijn bestelling was erg snel aan en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten die ik besteld heb.

Zeer snelle levering

Producten heb ik nog niet kunnen testen, enige minpunt was dat de krimptang los in de doos lag.

Ik kocht een "Netwerk toolset - compleet". Keurig verpakt, en goede kwaliteit van de tools. Zeer tevreden met de snelle levering, zodat we er gelijk mee aan de slag konden.

de helft van mijn levering niet aangekomen

heb 2 bestellingen geplaatst slechts 1 geleverd. verder totaal geen info of nieuws over nalevering. diefstal

Prima kabel

Redelijke prijs, 3 dagen na bestellen was de kabel binnen

Goed en snel

Binnen 24 uur

Zonder probleem

Snel geregeld

Heel erg jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen. Je moet al zelf de verzend kosten betalen. Dit bedrag mag ook lager

Ik ben zeer tevreden met de Cat 6 kabel

Een pluspunt was zeker de snelle levering in deze coronaperiode. De kabel was van goede kwaliteit en voldeed aan de de gestelde eisen.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo