Pluspunten
Fijne site, goed project!
Pluspunten
Prima materiaal en duurzaam!
Pluspunten
Omruilen van de sloffen voor een kleinere maat ging zeer snel.
Misschien kan je klanten wijzen op het wat aan de kleine kant vallende sloffen. Ze lopen wel uit, zijn heerlijk warm en licht om te dragen. Het volgende paar gaat een maat groter worden.
esgii heeft verschillende soorten sloffen, deze klant heeft de button grey van MIM. De informatie daarover is te lezen op de website naast de afbeelding van de slof. En de klanten krijgen een begeleidende brief bij de bestelling waar ook in staat dat deze sloffen ingelopen moeten worden en drukkend om de voeten moeten zitten. Alle sloffen die binnen komen worden nagemeten en krijgen dan de juiste maat.
Pluspunten
- Heerlijke, mooie sloffen. - Wel warm, maar zweten niet.
Verbeterpunten- Kleur is écht anders dan op het plaatje (kobaltblauwe sloffen) - Maat klopt, maar ze zijn eerder groot dan klein.
Pluspunten
Heerlijke sloffen. Eerste paar helemaal versleten. Nu weggegooid, maar eerst de knoopjes eraf gehaald.
Pluspunten
Lekker warme sloffen. Ruilen verliep prima, communicatie hierover was ook goed.
VerbeterpuntenSloffen vallen klein uit, helaas. Kostte daarom dus wel extra (retour)verzendkosten om ze een maatje groter te krijgen.
Pluspunten
Bij mijn bestelling heb ik aangetekend dat ik erg smalle voeten heb. Vervolgens is de bestelling aangehouden en is er een communicatie op gang gekomen over welke sloffen wel of niet geschikt zouden zijn. Er is zelf gemeten daarvoor. Ik vind dit super want de conclusie was dat de sloffen van esgii helaas niet geschikt voor mij waren. Maar de service is helemaal TOP.
Pluspunten
prima. zie bovenstaande beoordeling.
Pluspunten
heerlijk warme sloffen, een mooi produkt
Pluspunten
I love my "sloffen". I have the ones from MIM with the buttons since a good year, and they still look fantastic and are so comfortable. And it's true: They are lovely warm in the winter, but I also wore them with pleasure (and without sweaty feet) in the summer.
Pluspunten
Mooi product.apart.aangenaam om te dragen.
Pluspunten
zeer snelle leverng
Pluspunten
De website is heel duidelijk en alle produkten zijn goed te bekijken. Het feit dat de mensen een faire prijs krijgen voor het maken van de sloffen.
VerbeterpuntenMoeilijk te zeggen, ik vind dat alles prima gegaan is.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!