Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer comfortabele, mooie sloffen! Daarnaast een goede en vriendelijke service. Van harte aanbevolen.
Pluspunten
prima service, mooi product, als een cadeautje mooi verpakt, snelle levering
Verbeterpuntenmaat viel toch wat royaal uit
Pluspunten
prachtig artikel\ met zorg verpakt...
Pluspunten
Snelle levering en mooi product
sloffen vallen wat kleiner uit dus misschien toch verstandig om een maat groter te nemen
Deze klant heeft de sloffen van MIM besteld. Deze gaan zich naar een paar dagen geheel vormen naar de voeten waardoor ze niet te klein zijn. Als je een maat groter zou kopen zal je naar verloop van tijd erop gaan sloffen en zijn ze te groot. Er zijn zelfs terugkerende klanten die zelfs een maat kleiner nemen.
kleur foto kwam niet overeen met geleverde product. hier was ik van te voren niet van op de hoogte. Een zinnetje dat het kan afwijken van te voren was voldoende geweest.
Inmiddels wordt dit aangepast, er worden nieuwe foto's gemaakt. Nu hebben alle feston sloffen met hetzelfde model een ecru rand aan de onderkant.
Pluspunten
Goede communicatie en een snelle levering
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!