Pluspunten
Mooi produkt, goede pasvorm, blij mee.
Verbeterpuntenwat verwarrend is verschillende merknamen. Is het nu Esgii of MIM, waarom zit Ierse maatschappij er tussen en hoeveel van het geld komt toe aan Mongoolse vrouwen/gemeenschap?
esgii is het merk die vilten sloffen verkoopt. De makers vallen daaronder en dat zijn: MIM, Tova, Angel Felting en Nomaden. Mim Is opgericht met vrijwilligers uit Ierland. Mim geeft de winst die overblijft (nadat de makers een eerlijke prijs hebben gekregen!) aan de non-gouvernementele hulporganisatie Asral. Asral helpt de armste mensen en kinderen in de hoofdstad Ulaanbaatar en in de onherbergzame Gobi-regio aan voedsel, schoon drinkwater, huisvesting en medische zorg.
Pluspunten
Pantoffels zien er leuk uit, en ze lopen fantastisch. Snelle levering.
Pluspunten
snelle service, goed product
Pluspunten
telefonisch contact over NIET geleverde product, ! Blijkt door de post 2x geretourneerd naar afzender . Is door verzendadres goed gecommuniceerd met mij als betalende klant.
VerbeterpuntenPost levert niet correct, of er zit een fout in het 'bezorg adres'. Cadeau is nog steeds niet afgeleverd.
Uiteindelijk is het pakket (cadeau) afgeleverd maar dan op een ander adres van familie. Op het adres van de ontvanger kon het niet bezorgd worden na drie pogingen. En waarom blijft voor alsnog een raadsel. Erg jammer dat dit voor veel frustratie en extra verzendkosten heeft gezorgd.
Misschien handig om bij de handschoen bij de pols elastiek of iets dergelijks te maken
Pluspunten
Sterk oplossend vermogen, geeft direct een betrouwbare indruk. Heeft oog voor de klant. Alles gegaan volgens afspraak.
Pluspunten
Geweldige producten. Goed initiatief.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De sloffen zijn heerlijk warm, toen ik de sloffen binnenkreeg dacht ik eerst dat ze misschien wat te klein waren maar de slof is nu na een paar dagen helemaal naar mijn voet gevormd en hij zit nu perfect! Hele goede snelle service, top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling. Mooi product
VerbeterpuntenGraag meer producten!
Pluspunten
Kwaliteit van het geleverde. de snelheid en afgesproken levertijd
VerbeterpuntenGeen
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!