Zet ook bij het bestellen (bij keuze van leveradres) de levertijden, want ik zag ze pas na bestellen.
Pluspunten
Mooi ingepakt en snel geleverd, mooie kleur, warm, stevig.
VerbeterpuntenGrotere foto's op de website.
Pluspunten
M'n eerste paar Esgii-sloffen was tot op de draad versleten, en ze bevielen geweldig. Dus ik ben nu aan het tweede paar begonnen: snel geleverd, mooie kwaliteit en heerlijk warm!
Pluspunten
Accurate levering en brief met persoonlijke aanhef
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede kwaliteit van de sloffen, netjes afgeleverd, goede verpakking en informatie.
VerbeterpuntenRuilen bij een verkeerde maat is toch wel erg jammer dat dit je 6,75 aan verzendkosten kost.
Doordat het eerste paar sloffen voor de klant te groot waren en dus eerder een 37,5 hadden moeten zijn heeft de klant nu wel de juiste sloffen (maat 37) en is inmiddels het bedrag van 6,75 teruggestort.
Pluspunten
Goede en persoonlijke service. Mooie producten die duurzaam zijn. Lees mijn volledige review op: http://bit.ly/15cUAFJ
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering Direct een mail toen de pantoffels weer op voorraad waren Prettige communicatie Mooie producten vanuit mooie gedachte
VerbeterpuntenEr is een knoopje van 1 van de pantoffels af en dat vond ik jammer voor een nieuw product (daarbij ben ik niet handig en zet dus niet 1,2,3 het knoopje eraan). De rechter slof knikt wat bij m'n hiel en de grijze sloffen zijn meer roze dan ik had bedacht. Als ik ze in een winkel had gekocht, had ik een ander paar gekozen.
Pluspunten
mijn tweede bestelling, sloffen voor mijzelf, en weer was het een cadeautje, een dikke 10!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik bestelde verkeerde maat. Echter door eerder email verkeer, werd ik daarop opmerkzaam gemaakt, waardoor ik alsnog de goede maat kreeg geleverd. Prima zo'n alerte reactie.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, mooi verpakt
Pluspunten
goede communicatie en helder wat kon en niet kon. Nazorg niet nodig gehad
Verbeterpuntenzou zo niet weten
Pluspunten
snelle afhandeling en levering
Verbeterpuntenhet is een heel uitgezoek om de sloffen die je wilt hebben met de juiste maat te vinden, er wordt wel gezegd dat je kunt aangeven dat je maat er niet tussen zit maar dat gaat al met al vaak lang duren ook zou ik bij de puntsloffen graag meer kleurenkeuze hebben
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!