Pluspunten
Snel, keurig verpakt, duidelijke herkomst van de producten.
VerbeterpuntenWat mij betreft mogen er nog wel meer producten bij dan slechts sloffen, kussens en hebbedingen.
Bij betalen op de website is het wat verwarrend dat je ineens midden in het veld het land moet aanklikken. Geen melding wat je ev bent vergeten Ook twee keer een button met dezelfde tekst. Na betaling gaf de bestelling ineens dat de slof niet meer leverbaar was. Werd gewoon na twee dagen gebracht.
Pluspunten
Supersnel geleverd, ook de retourzender was er heel snel. Meegedacht over de maat, waardoor ik nu goed passende sloffen heb. Goede service met verrekening van kosten. Persoonlijke benadering via de mail. En uiteindelijk heerlijk warme sloffen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Perfecte communicatie, bijzondere producten en een eerlijke prijs voor de makers
VerbeterpuntenGeen of het zou te maken moeten hebben met het beperkt leverbaar zijn, maar dat is misschien juist de charme.
Pluspunten
prima communicatie. Sloffen zijn besteld voor ons een grote maat maar alles is goed gegaan. Graag tot volgende keer.
Pluspunten
keurig verpakt, snel geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle reactie op vraag
Pluspunten
snel handelen positieve website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede en snelle communicatie bij vragen, goede service.
VerbeterpuntenEen van de knoopjes van mijn sloffen zat los toen ik ze kreeg. Kon ik zo weer aannaaien, maar voor de relatief hoge prijs had ik eigenlijk verwacht dat alle knoopjes goed aangenaaid zouden zijn. Verder alles helemaal prima.
Pluspunten
Heel snelle levering!
Pluspunten
Dat het fairtrade producten zijn. Met aankoop leefomstandigheden verbeterd van de makers van het product.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!