Pluspunten
Mooie handgemaakte produkten met een mooie achterliggende gedachte. Status van bestelling goed op te volgen via track & trace. Alles vlot en goed verlopen.
Pluspunten
Mooie producten met een fijn gevoel.
Pluspunten
zeer zorgvuldige verzending
Pluspunten
Maatschappelijk betrokken, fraaie vormgeving van producten
VerbeterpuntenJammer dat de kosten van retour zenden voor rekening van de klant komen
Pluspunten
goede order opvolging en bezorging
Pluspunten
was vergeten kaartje in te vullen. werd door personeel . Geweldig !
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Alles is super snel geregeld! Je hebt de bestelling razend snel in huis! Super! En producten zijn van zeer goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen, beter kan haast niet
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe keuze was helaas erg beperkt. Daar zijn wel argumenten voor gegeven
Pluspunten
Prima bedrijf. Verzending : goed Informatie : goed
VerbeterpuntenBedrijf is denk ik goed. De prijs van de pantoffels die ik bestelde vind ik vrij hoog. De `` hak`` van de pantoffel slijt vrij snel, draden gaan door.
Pluspunten
Dit internet bedrijf is vergelijkbaar met Bol.com of Wehkamp en Espirt. Het pakje is al gewoon de moeite waard om open te maken...net ff anders. Even een sticker van het bedrijf op het pakje en knuffel knus ingepakt met een leuk plakbandje...! Zonder dat je het ook wilt, informatie over terug zenden en hoe u, u geld weer terug krijgt. Gewoon...fi
Pluspunten
Heel Mooi kussen en hele lieve babyslofjes. Ben helemaal blij!
Pluspunten
Ik kende uw bedrijf totaal niet en kwam er pas mee in aanraking nadat ik een artikel over uw tassen had gezien.
VerbeterpuntenWij hebben wel gelezen dat het pakket afgezonden werd maar daarna konden wij niet traceren waar het was dus hadden geen idee wanneer het precies bezorgd zou worden. Het zou wel prettig zijn als dit op de een of andere manier op het internet meegedeeld zou worden.
Jammer dat de communicatie over het traceren van het pakket niet goed is verlopen. Normaliter staat er in de e-mail (het pakket is verzonden) een traceercode waarmee men online kan zien waar het pakket zich bevindt. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Ik hoor het graag. U kunt mij een mail sturen naar [email protected]
Pluspunten
de bedrijfsformule klopt helemaal, mijn verwachtingen zijn overtroffen bijvoorbeeld de snelle levering en de prachtige verpakking.
Pluspunten
komen de afspraak na.
Verbeterpuntenneen.
Pluspunten
Snelle levering, mooi en netjes verpakt. Ook via mail krijg je snel en persoonlijk antwoord. En top is dat je een begeleidende brief krijgt bij de bestelling waardoor je precies weet waar en hoe je bestellingen zijn gemaakt. Het geld komt duidelijk goed terecht!
VerbeterpuntenMeer producten :)
Pluspunten
Een prachtig tasje ontvangen, prachtige kwaliteit en prima verzorgt! Daar ga ik vaker shoppen!
VerbeterpuntenNee
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!