Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenNee hoor
Pluspunten
Het artikel dat ik heb besteld werd vlot geleverd, was leuk verpakt en zag er goed uit. Ook zat er een erg leuke attentie bij het pakketje. De kwaliteit van het artikel is prima. Op de website stond dat de maat precies overeen zou komen met de gangbare maten en ook dat klopte.
VerbeterpuntenNee, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Erg snelle en keurig verzorgde levering en een degelijk product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, attente informatie en aardigheidje meegestuurd.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Je krijgt echt waar voor je geld. Ik ben blij dat ik bij de 2e bestelling wel de juiste maat sloffen heb gekregen.
VerbeterpuntenIk had liever eerder bericht gehad omtrent mijn opmerking over de maat van mijn bestelling. het was nu weer afwachten of het nu wel goed zou gaan.
Nadat de bestelling is geplaatst zou het prettig zijn om per omgaande een bevestigingsmail te ontvangen.
Ons systeem stuurt automatisch en per omgaande een bevestigingsmail van de bestelling. Vreemd dat u deze niet heeft ontvangen. We gaan kijken hoe het komt dat u deze niet heeft ontvangen, om dit probleem in de toekomst uiteraard te vermijden.
Pluspunten
snelle levering, duidelijk in communicatie dat de opdracht ontvangen is en wanneer het product geleverd wordt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijn dat er accuraat gereageerd werd op mijn vraag of de sloffen nog leverbaar waren en ik bericht kreeg dat ze er daadwerkelijk waren. Fijne mileubewuste verpakking ook!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Kwalitatief goede producten!!
Verbeterpuntengeen echte verbeterpunten!! Maar wel een tip... misschien in de toekomst nog meer goede producten in het assortiment!
Pluspunten
duidelijke internetsite, snelle levering.
VerbeterpuntenBij de pantoffels staat dat je dezelfde maat als je schoenen kunt aanhouden, ik heb een maat groter besteld en merk dat deze me precies pass
Pluspunten
Hele snelle levering! Perfect product!
Pluspunten
beschrijving was duidelijk, bestelling werd zeer snel geleverd, artikel was overeenkomstig de gewekte verwachting en voldoet tot op heden goed.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
top
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Iets misgegaan met de levering maar werd meteen opgelost, super-geweldig !! Complimenten, mvg Nicole
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Ontzettend mooi en eerlijk spul!
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!