Warme wollige winter

Mijn bestelling bij esgii verloop super vlot. En sinds de aankomt van mijn pantoffels heb ik geen enkel moment last meer gehad van koude voeten. Het thuiswerken verloopt een pak aangenamer met mijn esgii's.

(H)eerlijke sloffen!

Dit zijn mijn (h)eerlijke sloffen van @esgii.sloffen Alle producten van Esgii (het Mongoolse woord voor vilt) komen uit Mongolië. Alle viltproducten van Esgii zijn handgemaakt en duurzaam. Elk slof is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. De sloffen zijn Fair Trade: medewerkers krijgen een eerlijk loon en steun in schoolgeld voor hun kinderen. De sloffen leveren dus een positieve bijdrage aan een betere wereld.

OK zoals je verwacht

Prima zoals je verwacht van een leverancier, is eigenlijk heel normaal

heerlijke warme/ fairtade pantoffels

Dit is mijn 3de aar, ik kan niet meer zonder.

comfortabel en warm

Na dat er een probleem was met de juiste grootte van de high boots werden deze netjes vervangen door een wat kleiner vallend paar. Erg tevreden. En de boots zitten zalig en warm.

Snelle levering, heerlijke sloffen!

Ik heb dit jaar al 2x de vilten sloffen besteld en beide keren verliep het bestelproces perfect! En wat een fantastisch product, ik maak bij iedereen reclame ervoor, omdat ik er zo enthousiast over ben

Lekkere warme sloffen

Prima aankoop. Sloffen zijn lekker warm. Ze vallen groot dus als je tussen twee maten zit dan zou ik de kleinere maat aanraden. Bestellen ging snel en ik kon ze afhalen in Leiden. Ideaal

heerlijk

esgii is een eerlijk en kwalitatief merk. prachtige pantoffels, met een goed gevoel en voor het eerst echt lekker warme voeten

Snelle levering, mooi product en heerlijk warm.

Prachtige vilten sloffen die lekker warm zijn me erg goed bevallen.

goed geregeld

met mijn schoenmaat 38 en soms iets groter, had ik een maat 38 sloffen besteld, die bleken toch echt te groot, geruild en heel snel had ik het nieuwe paar in huis! helemaal blij!

Snel en volgens afspraak

Geweldige sloffen en fair trade

Goede service en hele fijne, warme sloffen, die ook nog eens voor werkgelegenheid/een beter inkomen zorgen voor Mongolen. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Heerlijk warme sloffen in een goede pasvorm!

Prima sloffen voor een eerlijke prijs. Nu tweede paar, aangezien het eerste paar sloffen na een paar jaar intensief gebruik hun dienst ruimschoots hebben bewezen!!

Mooi en eerlijk product.

Snelle levering van prachtige wollen sloffen. Goede richtlijn voor onderhoud. Mooie oplossing bij retourneren dat de verzenddozen hergebruikt worden. Het maak loon is fairtrade enzovoort. Mooi merk en mooi bedrijf.

Niet helemaal tevreden

De sloffen zijn te hard/stijf. Ik heb een goede maat, maar de grote teen blijft pijnlijk tegen de voorkant duwen.

Lekkere warme sloffen, snel geleverd

Prima 'eerlijke' sloffen die heerlijk warm zijn en snel geleverd werden. Hopelijk houden ze het lang vol.

zeer goed

Heerlijk zacht, soepel en warm... en toch heel stevige slofjes!

Jammer

Ik vind het verhaal en het product mooi. Mijn linker pantoffel is groter dan de rechter (zie je ook) Mijn voeten zijn precies anders om qua grote. Ik snap het is handwerk Ik had er al op gelopen, maar de volgende keer eerst passen en dan kopen.

Heerlijk warme sloffen, ze zijn mooi en zitten prima. En een snelle levering.

Mooi product

Snelle service, gekke maten

Ik heb sloffen besteld in mijn normale maat (46), maar deze waren overdreven groot. Dus heb ik ze geruild voor maat 45 in een ander model, maar deze leken zelfs groter (waarschijnlijk door het andere model). Dus nogmaals geruild voor maat 43. Die zijn perfect en zitten heerlijk. Het ruilen was jammer, maar gebeurde snel en goed.

Snelle reactie en leveringen

Goede ervaring, ik had problemen met invoer kortingscode, werd snel opgelost. Ook het ruilen ging supersnel en de sloffen zitten heerlijk. Het enige dat ik nog mis is de teruggave van de verzendkosten ad 7,25 na ruiling.

Mooi product, snel geleverd.

Mooie pantoffels, product is precies wat ik er van had verwacht.

Goede pantoffels, voeten bijven lekker warm, niet te warm, geen zweetvoeten. Het zit comfortabel aan je voeten Heerlijk om te dragen.

Goede en heel nette service.

Na een klacht werd dit heel snel opgelost.

Workumertrekweg 5

8701WB Bolsward

+310515572461

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!