Esgii is een mooi merk

Er is een soort magic in dit merk, een combinatie van 1) logische website 2) tone-of-voice 3) eerlijke keten 4) het bijna fysieke contact met de Mongoolse natuur en tot slot het bijna persoonlijke verhaal van wolleveranciers en de vrouwen (zijn het alleen maar vrouwen eigenlijk?) die alles maken. Heb het gevoel dat ik ter plekke op het platteland zit mee te 'vilten'. Mooi! Matthijs

Super origineel cadeau voor kraamvisite

Leuke schattige slofjes die erg goed in de smaak vielen als cadeau voor op kraamvisite.

GEWÉLDIG

Vanaf het moment dat ik ze aantrok ben ik totaal verkocht! Geen koude voeten meer gehad. Heerlijk. Ik heb al behoorlijk reclame voor ze gemaakt. Mijn zus heeft ze ook direct gekocht. Hiermee kan ik jaren vooruit

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, accessoires en originele pantoffels gaan jarenlang mee. Heerlijk warme voetjes...

Ontzettend warme voeten, zonder kriebels!

Deze sloffen heb ik het liefst de hele dag aan, ze vormen heel fijn naar je voet en zijn lekker warm.

Wat een genot!

Heerlijk warm, nooit meer koude voeten, de verwarming kan twee graden lager en iedereen is jaloers op mijn warme en mooie! sloffen. Helaas zijn de sloffen in de maat van mijn man uitverkocht...

fijne pantoffels, snel geleverd, met visie!

De wollen sokken zijn heerlijk om te dragen en houdt de voeten lekker warm. Dit volgens mijn man. Wij wilden nog 2 paar kopen maar deze zijn uitverkocht. Krijgen jullie deze sokken weer? Met hartelijke groet Henny

mooi en goed en onder goede omstandigheden gemaakt product

het was even zaak om de bankbeveiliger die aanstaat bij bankieren met ASN uit te zetten, maar toen kon ik de sloffen bestellen. Ze werden op het postkantoor bezorgd, zo min mogelijk heen en weer rijden met busjes. Ze zijn mooi en lekker warm. Om in te stappen gebruik ik nu een schoenlepel, de hak is wat stijf en die wil ik niet uit laten lubberen

Goeie prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer tevreden, snelle afhandeling

kekke kleur, zitten lekker en warm (nu nog 'winter')

Oude sloffen waren op en versleten, Van de zomer in Ierland sloffen gezien maar laten liggen en kon deze niet echt vinden online. En toen kwam ASN met een aanbod, een fairtrade en eco-aanbod; vele malen beter. Verschillende soorten en kleuren, dus keuze zat. 'k Slof nu al een paar dagen met warme voeten heerlijk door het huis.

Heerlijke sloffen

Sinds 2014 bestel ik Esgii sloffen. Dus iedere keer kom ik weer terug als ze versleten zijn. De laatste sloffen in de kliko gegooid, die waren op, heb ik 3 jaar mee gedaan.

Heeeeeeeeerlijk warm

Heerlijk warme sloffen

Loop nu met lekkere warme voeten rond.

Fijne warme slof

Een maatje groter dan mijn schoenmaat gekozen in verband met mijn hoge wreef, prima zet. Zitten lekker en niet te ruim. En prettig warm. Gelukkig krijg ik er niet van die hele warme voeten in maar precies goed.

mooi product, prima service!

Ondanks opmeten toch een te grote maat vilten sloffen besteld, werd heel soepel omgeruild. Nu geniet ik van mijn sloffen in precies de goede maat :-)

Snelle levering en heel mooie materialen

Slaap sokken voor vrouw besteld en pantoffels voor ons beide. Super mooi afgewerkt en zitten als gegoten zonder te knellen.

Heel vlot en een prachtig product

De bestelling ging erg makkelijk en de afhandeling supersnel, Ik ben héél tevreden over dit prachtige product.

Mooie producten, goede service en snelle levering.

Gewoon goed.

Een mooi product, snel in huis, goed verpakt.

Ben heel tevreden over het gemakkelijk bestellen en de goede service en vlotte verzending. De sloffen zien er prachtig uit en beiden het comfort wat ze uitstralen. Mooi project. Zeer aanbevolen

prima sloffen

deze sloffen zaten mij gelijk als gegoten en ik vind ze nog leuk ook! ik heb een hoge wreef, daar werd bij andere sloffen voor gewaarschuwd, maar bij deze kan ik er goed in komen. de 10 % korting via de ASN Bank haalde mij over ....

Hele fijne, warme, mooie en comfortabele sloffen

Ik ben erg blij met mijn vrolijke, hard groene sloffen. Het probleem van te ruim, want smalle voeten, heb ik opgelost met losse, vilten inleg zooltjes. Ook verkrijgbaar bij Esgii. Wanneer deze aan vervanging toe zijn, koop ik weer bij Esgii maar dan waarschijnlijk met harde zolen.

Goede service en een prima product

Voor herhaling vatbaar.

fijne sloffen, behaaglijk maar niet zweterig. Stevig

ik vind het fijne sloffen, ze zitten goed alhoewel ze ruim vallen. Ze lopen lekker, zijn warm maar niet te warm. de kleur is mooi

Sloffen te groot en erg dun

De sloffen waren voor mij een teleurstelling. Ze waren te groot en ik vond ze erg dun, niet warm. Retourkosten voor eigen rekening, begrijpelijk, maar ook balen aangezien het product niet paste. Ik vertrouwde op de maatvoering omdat esgii aangaf dat deze precies klopt.

Workumertrekweg 5

8701WB Bolsward

+310515572461

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!