lekker warm

Ik ben heel tevreden met mijn sloffen, ze zitten lekker en zijn heerlijk warm.

Prima slof

Slof is aangenaam warm. Gewoon je eigen maat bestellen. Snelle goed verzorgde levering. Eerlijk product 👍

echte handgevilte en -genaaide sloffen

Leuk idee dat ze uit Mongolië komen. Heerlijke en eerlijke sloffen. Beetje ruim bij mijn hielen, maar dat probleem heb ik altijd. Ze worden vanzelf ook nog wat ruimer als je ze een tijdje draagt, dus niet té groot bestellen.

PRIMA

mooi concept, prima sloffen, snelle levering

Prima sloffen

Goed en adequaat

Lekker warme sloffen met mooie motieven. Energiebesparen begint bij dit soort sloffen.

Lekker warme sloffen met mooie motieven. Energiebesparen en nomaden in Mongolië ondersteunen begint bij dit soort sloffen.

Super!!!! Warm, eco, mooi. Heel erg blij mee.

Al geïnteresseerd door blad “onze eigen tuin” maar door ASN over de streep. Ik heb de hogere “garden”variant die door mijn hoge wreef wat moeilijk in te stappen was. Maar omdat het stiksel langer doorloopt is het makkelijk de insnede langer te maken zodat het in en uitstappen nu soepel gaat.

Aanbevolen via ASN, fijn dat eco en mooi samengaan

Goed, dat gemeld is dat hoge wreef een puntje kan zijn. Ik heb een maat groter besteld: zitten goed

Lekker warme sloffen van goede kwaliteit

Goed verzorge verzending en mooie sloffen die lekker dragen

Prachtige warme voetenliefde

Door de ASN bank kennis gemaakt met dit Eskii produkt en meteen besteld, volgende dag in huis. De zoolmaat is goed, maar rondom wel wat ruim zodat ik er sokken in moet dragen en even moest wennen met lopen. Maar, héérlijk warm en comfortabel, voel me verwend met die mooie lichtblauwe sloffen!

Warm, mooi en duurzaam :-)

Dankzij de ASN Bank bij esgii terecht gekomen. Blij met m'n mooie rooie warme sloffen!

Heerlijk warm en mooi in elk zin van het woord.

Snelle verzending in eerlijk materiaal. Warme slof, fijn ook met blote voeten. Eindelijk niet meer met koude pootjes naar bed :)

Fijne sloffen die heerlijk zitten

Fijne sloffen in een betere wereld

Goede service voor fijne pantoffels

Eerste bestelling was niet in de juiste maat maar dankzij de goede service is het toch gelukt. Fijne sloffen van warm materiaal

Sloffen gaan lang mee (2-3 jaar). Zitten heerlijk. Leuke kleuren, verschillende modellen. Snelle en eerlijke reactie op mail met vraag. En een product zonder alle tussenpersonen die er tegenwoordig overal tussen moeten zitten...

Mooie sloffen en fijne service!

Het eerste paar was pas na 5 jaar bijna dagelijks gebruik eindelijk versleten. En toen het nieuwe paar toch een maatje te klein bleek werd ik vriendelijk geholpen met een goed advies en een nette afhandeling.

Helemaal goed

Heerlijke sloffen, niet te warm of te koud. Het is gewoon zonde om ze uit te doen

supermooie sloffen

Mooie sloffen die lekker zitten, goede afwerking.

Heerlijk warme voeten, duurzame pantoffels en goede pasvorm!

Met dank aan de ASN-bank kennisgemaakt met Esgii. Snelle levering, pantoffels zaten meteen goed, en heb sindsdien heerlijk warme voeten. Zitten steviger en warmer dan mijn vorige Giesswein-pantoffels (ook vilt). Ik vind het een fijn idee dat ik op deze manier ook een kleine bijdrage lever aan een betere wereld.

Grandioos warme en goed passende sloffen!

Verzending en ontvangst van de sloffen was prima. Een geweldig natuurproduct.

Jipie

Blij Dat schoonheid en eco hand in hand kunnen gaan.

Mooi spul, uitstekende service

Dit is al mijn vierde paar vilten sloffen. Ze zijn zo fijn omdat ze van wol zijn, daar kan gewoon geen enkel ander materiaal tegen op. Warm maar nooit zweterig. Jammer dat ze maar een jaar of twee mee gaan en dat ze niet goedkoop zijn, verder helemaal geweldig.

Heerlijke set sloffen

De sloffen zijn niet alleen van een mooi design, maar zitten ook nog eens lekker. Warm zonder sloffen, goede grip op gladde ondergrond en prima pasvorm. Ze laten zich makkelijk aan en uit trekken. Het materiaal is perfect en zo te zien met liefde gemaakt. Al met al een uitstekende koop voor een goede prijs.

Heerlijke sloffen, warm en super mooi gemaakt

Het feit dat ik door het kopen van Esgii sloffen vrouwen ondersteun in Mongolië maakt het dragen van deze sloffen een nog fijnere ervaring. Mooie kwaliteit en prachtige afwerking. Wij dragen ze vanaf dag 1 met veel plezier!

Fijne sloffen en mooi ook nog!

de sloffen zitten heerlijk en er zit een goed verhaal achter, dat is minstens zo belangrijk!!

Workumertrekweg 5

8701WB Bolsward

+310515572461

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!