Pluspunten
Snel geholpen bij vragen over maat en advies over model.
Pluspunten
Verbeterpuntenlinker en rechter dames slof maat 40 waren iets verschillend van vorm. rechts had ene puntiger neus. Graag bij inpakken hierop letten of er bij vermelden dat dit zo is en niet anders kan. is handgemaakt dat weet ik.
De High Boots sloffen zijn handgemaakt en de zool wordt op de neus van de slof met de hand vastgemaakt omdat de machine daar niet kan komen. Eigenlijk horen ze identiek te zijn en is er controle op door Angel Felting en esgii maar in dit geval hebben we dit niet gezien. Excuses.
Pluspunten
n.v.t
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Overzichtelijke website en vlotte levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levertijd, goede afhandeling. Alles perfect verlopen.
Pluspunten
Fijne werkwijze, eerlijke producten
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Vooral zó doorgaan!!
Pluspunten
Zeer snelle levering en bijzonder leuke actie voor Valentijn!
VerbeterpuntenWeet niet eerste keer
Pluspunten
Kwalitatief erg mooi product. Prima mailcontact en goed nagekomen afspraken.
Pluspunten
Alles is prima verlopen! Bezorging op de afgesproken tijd. Ik ben blij met mijn sloffen
VerbeterpuntenGeen
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!