Pluspunten
Prachtige producten, eerlijke handel. Prachtig verpakt. Vol vreugde ontvangen.
Pluspunten
Bij dit bedrijf voel je je nog ouderwets klant. Directe communicatie om samen tot een goede aankoop te komen. Geeft vertrouwen.
VerbeterpuntenAssortiment breder maken en voor de rest gewon doorgaan zoals nu.
Pluspunten
Prachtige producten van mooie eerlijke materialen
Pluspunten
kwaliteit zeer goed én mooi duidelijke website
Verbeterpuntenik zou 't niet weten
Pluspunten
De kleur was niet leverbaar, dus binnen 2 dagen had ik n voorstel om te annuleren of een kleur die ze wel op voorraad hadden.
VerbeterpuntenZorgen dat t product fan de website gaat als t niet meer leverbaar is. Voorraad beheer dus.
Eens, door het weekend niet direct contact opgenomen met de klant. Het komt gelukkig maar sporadisch voor dat een laatste model al is verkocht via een ander verkoopkanaal. De voorraad was daardoor in het weekend niet goed verwerkt.
Pluspunten
Mooie, eerlijke producten. Snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit.
Pluspunten
mooie pantoffels, maat correct (38 1/2), zitten heerlijk, product informatie erbij ingesloten (welke levernacier in Mongolie)
Pluspunten
Mooie producten!
Pluspunten
Snelle levering en een aantrekkelijke korting omdat gewenste maten in de door mij gekozen kleuren niet voorradig waren.
Pluspunten
Hele fijne sloffen. Kwalitatief goed en met een gerust hart te bestellen want ook goed voor de mensen die het product maken.
Pluspunten
Supermooi en verantwoord produkt razensnal geleverd!
Pluspunten
Eindelijk warme voeten!! Netjes verpakt.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
mooie materialen, goede doelgroep
Verbeterpuntende maten en pasvorm laten echt te wensen over, ik ruil alles om, hopelijk wordt het dan wat...het is allemaal te groot te breed, dus please maak dat beter voor de klant..
Voor mensen met smalle voeten (weten ze meestal zelf wel doordat ze dat ervaren met schoenen kopen) vanaf maar 39/40 kunnen is het lastig een goede slof te vinden bij esgii. Door de voetagmetingen door te krijgen, ook de breedte van de voet op het breedste gedeelte dan kan ik uitzoeken wat eventueel zou kunnen passen. Maar ik zal hier meer aandacht aan gaan besteden, maar is een lastige klus. Ik werk met 4 bedrijfjes samen met verschil in productie, en het is en blijft handwerk.
Pluspunten
Heel snel antwoord al je een vraag via de mail stelt. Maatschappelijk betrokken. Fijne producten
VerbeterpuntenGa zo door.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!