Pluspunten
Duurzaam, warm en geen prikkende schoenen, heel behulpzaam bij vragen. Geen plastiek tijdens het verzenden.
VerbeterpuntenDe maatvoering is heel raar. De pasvormen van de schoenen zijn niet de standaardvorm die we kennen.
Het zijn geen schoenen! Sloffen moeten lekker zitten en zijn niet te strikken. De sloffen zijn 100% handwerk.
Pluspunten
Snelle levering zowel bij het bestellen als bij het omruilen.
Verbeterpuntenretourskosten zouden lager, gedeeld of anders moeten zijn.
Pluspunten
snelle levering; prima kwaliteit
Pluspunten
Mooie kwaliteit, goede informatie op de site.
Pluspunten
Mooie eerlijke producten. Duidelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, hoogstens meer van dit soort producten zoals tassen of kleding.
Pluspunten
Je krijgt wat ze beloven Snelle levering Prijs-kwaliteit zeer goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Voor mij helemaal nieuw, maar ik ben laaiend enthousiast! Goede service, snelle levering en meedenken met de klant. Geweldig! De sloffen zijn mooi en lekker warm. Het voelt goed om een eerlijk product te hebben.
VerbeterpuntenMeer bekendheid zou fijn zijn, maar veel geld uitgeven aan reclames is niet fairtrade, zo'n actie als met de ASN bank is een goed initiatief!
de lusjes aan de sloffen zijn te groot, waardoor ze steeds losschieten. Dat komt omdat de sloffen over elkaar vallen bij de sluiting. Ik heb het nu opgelost door de lusjes enkele keren te draaien.
Bedankt voor het aandachtspunt. Gaan we beter op letten dat het lusje kleiner gemaakt moet worden.
Pluspunten
Erg snelle, betrouwbare en persoonlijke service. Zelfs boven de verwachting!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Persoonlijke behandeling, prachtige, eerlijke, duurzame producten. Geld meer dan waard.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!