Pluspunten
Zeer tevreden! Snelle reactie op mail. Groen - eco- bio - milieu- en mensvriendelijk Vriendelijke klantenservice Artikelen netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenMisschien is het handig om op de website te zetten dat de sloffen in het begin wat krap zitten. Na verloop van tijd loop je ze uit en zitten ze heerlijk, maar in het begin dacht ik echt dat de sloffen te klein waren (wat dus niet zo was).
Het gaat hier om de Feston sloffen.
Pluspunten
Leuke sloffen, draag ze net een week dus weet nog niet hoe de kwaliteit is. Ze zien er hip uit. Snelle levering en goede communicatie. En je steunt de mensen in Mongolië.
VerbeterpuntenTot nu toe tevreden
Pluspunten
Heb al vaker besteld. Sloffen zijn van super kwaliteit, zeer tevreden. Maat is accuraat.
Pluspunten
prachtig mooie pantoffels, lekker warm
Pluspunten
Neemt de moeite om mee te denken. Hierdoor heb ik mijn vader (met grote schoenmaat!) en moeder heerlijke pantoffels cadeau kunnen doen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, goed produkt
Pluspunten
Mooie sloffen, snel geleverd
Pluspunten
Bijzonder positief vond ik dat ik a) na de bestelling gewezen werd op een actie met de bestelde maat 36 waar ik ook gebruik van kon maken en b) ik toen ik op die mail niet reageerde - omdat ik maat 40 had besteld in mijn beleving- werd gebeld met de vraag of ik de actie-mail misschien gemist had. Toen bleek ik niet 40 maar 36 besteld te hebben en dat werd meteen gewoon veranderd. Volgende dag bestelling in huis. ik vind dat opvallend oplettend en attent allemaal.
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Geweldig product! Fijn dat de mensen die het maken er beter van worden. Als het goed is voor iedereen (inc. dieren) dan zitten de sloffen extra lekker.
Pluspunten
Snelle levering, mooi stevige verzenddoos. Sloffen waren van zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenBij sommige modellen sloffen staat vermeld dat ze niet geschikt zijn voor smalle voeten. Ik koos een model waar dat niet bij stond en deze bleken evengoed veel te wijd over de wreef. Jammer dat de retourzending voor eigen rekening is.
esgii heeft geen specifieke sloffen voor smalle voeten. Hooguit de sloffen van de maker MIM die nog het beste aansluiten, maar dan ik kleine maten tot maat 38.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!