Pluspunten
Nvt, eerste bestelling. Keurig geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelling werd vlot verzonden, overeenkomstig de levertijd op website.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten. Aan de dure kant, maar gelukkig gaan de producten jaren mee.
VerbeterpuntenRetourneren kost helaas geld.
Pluspunten
Fijn dat het fair trade is en zo de makers een leefbaar loon ontvangen.
VerbeterpuntenMaak meer reclame voor dit goede product.
Pluspunten
MVO, duurzame producten, ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor de producenten.
Pluspunten
Super goede service! Nog een extra paar sloffen gekregen omdat ik zo’n kleine maat heb! Verder zijn de sloffen van super kwaliteit! Ben er ontzettend blij mee!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Hand gemaakt fair trade
Pluspunten
Duurzaam en verantwoord
Pluspunten
Mooi concept, mooie producten en levering volgens afspraak.
Pluspunten
Mooi product, leuk verpakt!
Pluspunten
prachtige sloffen - uniek en goed vervaardigd.
Verbeterpuntenpersoonlijke benadering.
Pluspunten
Heerlijk warme pantoffels, gaan heel lang mee èn puur natuur
Pluspunten
Dat ik sinds deze sloffen geen koude voeten meer heb maakt me blij, maar dat ik een bijdrage kan leveren aan een toekomst voor de makers en toeleveranciers ervan maakt me ook van binnen warm! Fantastische pasvorm, materiaal, logo en gevoel! Een dikke 10!
Pluspunten
Fijne sloffen! Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe levertijd, maar men had even vakantie. Moet kunnen!
Pluspunten
Goede kwaliteit en verantwoorde productie!!!
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!