Pluspunten
helaas - kan ik nog niet zeggen. telefonisch moeilijk bereikbaar.
esgii heeft een voicemail die ingesproken kan worden. Op sommige dagen erg druk met voorbereiding van orders verwerken. Later op de dag is er altijd wel een moment om netjes terug te bellen. Maar als er niet wordt ingesproken bel ik niet zomaar een gebeld nummer terug. Jammer. De sloffen werden geruild, dan ga ik er vanuit dat ze dan wel in orde zijn en gaat er geen retourformulier en etiket mee. Helaas in dit geval ook niet goed.
Pluspunten
Ruilen is prima verlopen
Verbeterpunten- Meer maten per model op voorraad
Pluspunten
beoordeling lijkt mij voldoende
Pluspunten
Mooie sloffen. Ik heb ze pas een week maar de kwaliteit lijkt me uitstekend.
Pluspunten
Uitstekend. Fijne sloffen, ik bestel ze al jaren. Nooit meer koude voeten en dan ook nog een mooi doel dienen.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de sloffen. Alles staat duidelijk uitgelegd op de site, maar wat het belangrijkste is: het is ook allemaal echt zo. Dus: tevreden over de kwaliteit, de maat, het materiaal en over de levering (snel, netjes en met duidelijke info). Blij mee!
VerbeterpuntenIk weet het niet.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!