Pluspunten
wat een fijn bedrijf. Communicatie heel vlot en ook een snelle levering. Ben er zo blij mee dat ik een 2e paar sloffen heb besteld en toen kreeg ik er gewoon nog een paar gratis!! Super
Pluspunten
Geloof wel in de integriteit.
VerbeterpuntenBij aflevering waren de sloffen niet netjes. De zijkant van de sloffen waren van een materiaal gemaakt dat in zijn geheel afbrokkelde. Terugsturen vond ik te duur want dat kost bijna 7 euro.
Dat is vervelend. De laklaag van het leer begint er vanaf te brokkelen. Deze HALZAN sloffen gaan ook uit de collectie en zijn in de uitverkoop.
Pluspunten
Er werd vooraf gecommuniceerd over de vakantieperiode waardoor de bestelling wat later kwam. Daarvoor werd zelfs (ongevraagd) korting gegeven op de bestelling.
Pluspunten
Via een berichtje werd ik geattendeerd op een aanbieding en daar heb ik vervolgens graag gebruik van gemaakt.
Pluspunten
mooi produkt!
Pluspunten
Dat ze fairtrade producten verkopen. Goede kwaliteit product. Snelle levering.
Pluspunten
mooie spullen, sympathieke afkomst, duidelijke keuze in producten
Pluspunten
Snelle levering en mooie produkten
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteit, comfort, eerlijk product
VerbeterpuntenVeel modellen zijn niet leverbaar in de gewenste maat.
Pluspunten
Zo te zien een kleine gespecialiseerde internetwinkel met een zichtbare verkoopster/eigenares. Duidelijke site, snelle contacten, ruilen gaat perfect en snel. Sympathieke doelstelling.
Pluspunten
Snel, mooi, hoge kwaliteit, en eerlijke handel
VerbeterpuntenIs al Top!
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!