Pluspunten
Makkelijke website met goede info over de producten mbt pasvorm en maar. Erg fijn!
Pluspunten
Ik vindt de producten prima. De service werkt snel, dus bestellen en versturen. Helemaal blij.
Verbeterpuntenn/a
Pluspunten
- goed spul, hoge kwaliteit en fairtrade.
Pluspunten
Goede website, goede informatie, fair trade producten,
VerbeterpuntenOp mijn vraag wat de reden is dat smalle voeten niet geschikt zijn voor deze pantoffels, kwam geen bevredigend antwoord.
Ik had gedacht gratis retour ik heb 6,95 terugzenden betaald post.nl Bestel niet op deze manier opnieuw. Met bol.com opgelost bedrag retour gehad
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn mail, daarbij ook de moeite genomen naar een eerdere bestelling van mij te kijken. Super service en zeer snelle levering. Kortom alleen maar positief!
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntennog eens nadenken over maatvoering icm het ruimer gaan zitten na enige tijd eerst had ik 43 (mijn normale schoenmaat eigenlijk 43,5) schoenmaker heeft na een tijd op de wreef stukje moeten weg halen. nu sloffen maat 42 : veel beter, ze lopen toch wel een beetje zijn uit.
Dit gaat om de slipper grey en camel sloffen. Dit zijn instapsloffen en kunnen dus, afhankelijk van de wreef hoogte, wat gaan uitlopen.
Mooie continuïteit van je bedrijf Annelies!
Pluspunten
Duidelijk,helder, eenvoud. Schoon bedrijf met wat zij doen in het handelen met de mensen die deze pantoffels vervaardigen. Mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. De wol ruikt goed, wordt een beetje 'overschaduwd door de straffe geur van de 'rubberen' zolen.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd achtergelaten aan de buitenkant van mijn hekken, in regen en wind. Enerzijds was ik blij dat ze er stonden, anderzijds zou het vervelend zijn moesten de mooie pantoffels door iemand weggenomen zijn geweest. Hoe gingen we dat dan oplossen. Misschien een beetje bijsturen bij de koeriers?
Beste Kristin, Ik zal dit doorgeven via Postnl aan de bezorgers in België.
Pluspunten
Mij na belofte, zodra deze weer in de collectie zijn mij te berichten, fijn!
VerbeterpuntenDe maat valt 1 maat groter uit, zo ook de vorige keer, daarom bestelde ik nu deze maat, dank! Kreeg geen goodcoins.
Dit betreft de natural sloffen, met een open achterkant. https://www.esgii.nl/dames/715--vilten-damesslof-natural.html De Goodcoins worden digitaal toegevoegd aan het account bij Goodclub. Dit geef ik aan Goodclub door. Zij verwerken dat, hier kunnen wat dagen overheen gaan.
Pluspunten
mooie sloffen
Verbeterpuntenmaatvoering not consistent, 45 van het ene type is kleiner dan 44.5 van een ander type.
De klant heeft deze sloffen besteld: Vilten herenslof Feston light grey, maat 45 Vilten herenslof Perforated red, maat 44.5 Pasvorm is verschillend wat in de tekst te lezen is. De Feston sloffen moeten gelijk goed zitten, de Perforated sloffen moeten eerst ingelopen worden omdat het vilt zich nog moet vormen naar de voeten.
Pluspunten
Heerlijke sloffen, vandaag besteld, morgen in huis.
VerbeterpuntenWellicht meer variatie in sloffen met een zool waar je ook buiten mee kan lopen.
Pluspunten
Mooie pantoffels, zitten heerlijk!
VerbeterpuntenMinder lange levertijd.
Vanwege 3 weken zomervakantie konden en geen bestellingen verstuurd worden. Dit stond duidelijk op de website en in het bestelproces vermeld. De klant heeft wel gebruik gemaakt van de korting die aangeboden werd. Jammer dat deze klant dat niet voldoende vond.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, leuke korting ivm vakantiesluiting.
Pluspunten
ik ben zo blij met mijn sloffen en laarsjes...nu kan ik er weer een aantal jaren tegen, met warme voeten, toen het pakje kwam was mijn kleinzoon ook erg enthousiast...ooo wat een mooie kleuren , zei hij...snelle levering, helemaal top!!
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!