Pluspunten
Levert goede produkten, werkt volgens fair tradeprincipes, correcte afwerking en -levering van de bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geen klachten prima ontvangen
Pluspunten
Goed en mooi product, met zorg ingepakt en snelle levering.
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Keuze, snelle levertijd en goed product.
VerbeterpuntenNee hoor, niet op dit moment.
Pluspunten
Eerlijk product van goede kwaliteit. Een vraag werd direct en uitgebreid beantwoord.
Pluspunten
Geweldige sloffen van perfecte kwaliteit
VerbeterpuntenDe omschrijving is niet helemaal in correct Nederlands gedaan
Pluspunten
Mooie producten, vooral gaaf dat het fairtrade is.
Verbeterpunten- Ik heb damessloffen besteld voor mijn man, omdat het maat 42 was. Ze hadden wel unisex genoemd mogen worden - ze staan mijn man heel goed. Hij heeft wel een brede voet en deze sloffen zijn wat krap voor brede voeten, maar we hopen dat het wat uitloopt.
Pluspunten
Zeer snelle opvolging van bestelling! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik uur later al mail met track&trace code van de verzending.
Pluspunten
Mooie en praktische producten
VerbeterpuntenLevertijden kunnen nogal lang zijn omdat uit Mongolië niet iedere week producten binnenkomen. Maar dat is ook wel logisch.
Pluspunten
Mooie vilten sloffen gekocht; na paar dagen inlopen zitten ze lekker naar je voeten . Heerlijk en mooi!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!