Pluspunten
Supersnel het pakketje ontvangen. Goede uitleg bij de pantoffels meegestuurd, goede beschrijving op de site bij de producten.
Pluspunten
Zeer verzorgd, positieve uitstraling, met oog voor duurzaamheid voor het leven
Verbeterpunteneigenlijk een halve maat te klein besteld, maar deze blijkt toch nog iets te groot; ik heb maat 44 en 43,5 besteld.
Maat een beetje aan de grote kant
Pluspunten
Na het lezen van de achterliggende gedachten wilde ik gelijk hier sloffen kopen. Een heel mooi bedrijf!!
Pluspunten
Duidelijke beschrijving op de site, makkelijke bestelmethode. Goede en duidelijke herkomst van materiaal.
geen
De sloffen zijn wel nogal ruim van maat.
Pluspunten
Duurzaam en sociaal verantwoord spreekt mij aan.
Pluspunten
Heel behulpzaam en snelle reactie op emails! Snelle levering!
Pluspunten
Alles is uitstekend verzorgd in stijl met het product. Prachtige sloffen voor een hele mooie prijs en dan ook nog met hulp voor mensen in Mongolië
Pluspunten
Een fair trade solide product wordt hier verkocht! Goed voor jezelf en voor de lokale mensen❗️
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
beoordeling spreekt voor zich!
Pluspunten
Prachtige spullen met een mooi ideaal dat goed wordt uitgelegd
VerbeterpuntenGeen vooralsnog
Pluspunten
Draagt bij aan werkgelegenheid op een positieve manier, bewust, prima.
Verbeterpunten?
De maker MIM wilt de zool van deze sloffen (de zool die uit 2 delen bestaat) behouden. Inmiddels wel bezig met een nieuw model te ontwerpen waarbij de zool geheel doorloopt. Ook om zo de slijtage te beperken en dat ze nog langer meegaan.
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!