Pluspunten
Zeer vriendelijk en meedenkend over product en maat. Fijne mooie producten. Ben zeer tevreden over de sloffen.
Pluspunten
Goede mooie artikelen en geen 'gedoe' eromheen!
Pluspunten
Mooi product, netjes verpakt
VerbeterpuntenIk had eerst een te grote maat, terwijl ik op jullie advies mijn schoenmaat genomen had.. Voor retour zenden moest ik 6,95 euro betalen, terwijl ik ze wilde ruilen voor de juiste maat. Of krijg ik dat later nog terug?
Als de fout bij esgii ligt, doordat de slof niet goed in nagemeten, worden de kosten wel vergoed. Het blijft wel handwerk en zijn de sloffen niet altijd 100% identiek maar we proberen dat zo goed mogelijk te doen. Ervaring is inmiddels wel dat de High Boots sloffen niet geschikt zijn voor mensen met een smalle voet (te wijd) en een hoge wreef (dan kom je er niet in).
Pluspunten
Supersnelle reactie op mail, snelle levering en met zorg verpakt. Mijn sloffen zijn hemels!! Ik word blij van esgii.
Pluspunten
Leuk persoonlijk mailcontact. Makkelijk omruilen en doos werd hergebruikt; milieubewust. Heerlijke sloffen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, met duidelijke beschrijving om te retourneren. Kwalitatief een uitstekend product
Pluspunten
snelle en persoonlijke service
Verbeterpuntendoe zo voort!
Pluspunten
Beantwoorden vlug en vriendelijk jou mailtje
VerbeterpuntenKleur was totaal anders dan ik had gezien om mijn scherm..maar heb ze gehouden waar ik omdat tegen terugzenden en daar geld voor te moeten betalen...... en sloffen zijn heel breed...... Ik had nog niet warm genoeg en heb er iets ingelegd..... dan pasten de beter en waren warm genoeg.... Ben er nu content mee .... maar vind de kleur nog steeds lelijk. ..... echte flower power kleuren..... hou ik niet van....
Jammer, de rose moss sloffen zijn mossgroen aan de buitenkant en grijs vanbinnen......
Pluspunten
Snelle levering en bij vragen krijg je redelijk snel antwoord terug.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Ik vind de kwaliteit prachtig en draag ze met heel veel plezier. Ik ga vast nog een exemplaar aanschaffen in een andere kleur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product was niet op voorraad, maar we kregen netjes op een bericht wanneer wel.
Pluspunten
Mijn herensloffen (kerstcadeau, een maat te groot) kon ik probleemloos en snel ruilen. Een heel coulante oplossing gezien het product niet rechtstreeks via esgii gekocht werd. Vriendelijke contact met mevr. Hendriks via telefoon & email. De kwaliteit van het product is top. Ik zal esgii zeker verder aanraden!
VerbeterpuntenVond service top, website goed en duidelijk beschreven, zal helpen om beschikbare sloffen via maat te kunnen zoeken.
Pluspunten
eerste ervaring is een heel positieve ervaring. Jullie hebben er een fan bij :-)
bij de 2e zending, na omruilen, zat geen retourbiljet, beetje slordig want ook deze had misschien retour gestuurd moeten worden (was niet het geval).
Pluspunten
Heerlijk warme sloffen. En op een eerlijke manier gemaakt. Niks aan veranderen.
Pluspunten
keurig en snel geleverd
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!