Pluspunten
Mooi product en het idee dat je sloffen uit Mongolië komen en je de economie daar helpt, is mooi.
VerbeterpuntenIn eerste instantie zaten de sloffen heel onprettig. Alsof je scheve sloffen draagt of de rechter aan de linker voet. Ik heb ze met water in de planten spray ingespoten en aangetrokken en om m'n voeten gevormd en laten drogen. Nu zitten ze een stuk beter, licht en lekker warm. Bedankt !
Pluspunten
De sloffen die ik wilde waten even niet op voorraad. Ik ben direct terug gemaild toen ze weer op voorraad waren. Erg fijn!
VerbeterpuntenGa zo door! Mooie producten!
Pluspunten
Mooi verpakt zelfs als het geen kado verpakking is.
Pluspunten
De bestelling was in eerste instantie verkeerd, doch is snel gecorrigeerd. Het was voor een Kerst cadeau en het was prachtig in geschenk verpakking verpakt.
Pluspunten
lekkere warme sloffen
Verbeterpuntenvan de roze rondjes boven aan de sloffen laten er al enkele los, Moest ik met naald en draad weer vastzetten.
Pluspunten
mooi product! warm en goede pasvorm
Pluspunten
snelle levering, leuk verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en zorgvuldig geleverd. De kwaliteit van de pantoffel weet ik nog niet, dit omdat ik ze pas net een dag draag. Ze zitten overigens heerlijk!
VerbeterpuntenDe site op zich.
Pluspunten
Nadat de maat van de pantoffel te groot was bevonden en door mij geretourneerd is de goede maat heel snel naar ons verzonden. Alleen maar complimenten hiervoor!
Pluspunten
Heerlijk warme voeten sinds ik de sloffen heb
Pluspunten
Mooi sloffen. Lekker warm.
Pluspunten
Prachtig handgemaakt product van mooie kwaliteit.
Pluspunten
Mooie fair trade slof, mooi ontwerp.
VerbeterpuntenHelaas was de maat niet goed, moest vervolgens 7,- euro betalen voor retourzending. De maat 41 was na paar dagen binnen maar echt veel te krap terwijl ik 40/41 heb. Ik ga niet weer retourneren omdat de sloffen best prijzig zijn en ik niet 14,- extra wil betalen. Nu maar hopen dat ze uitlopen anders is het echt jammer van het geld....Jammer dat retourneren zo veel kost!
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!