Pluspunten
Mooi verpakt en snel binnen.Prachtproduct!
Pluspunten
Prima en mooie pantoffels. Lekker warm!
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenBeperkte voorraad (niet alle maten op voorraad)
Pluspunten
Prachtige sloffen, snel geleverd.
Pluspunten
Ik maakte mijn man heel gelukkig met de sloffen! Juiste maat, prima kwaliteit. Heerlijk warm. Hij doet ze niet meer uit!
VerbeterpuntenGeen. Het was snel en efficient.
Pluspunten
De producten zien er goed uit, mooie eerlijke materialen. Ik heb vorige week voor de eerste keer iets besteld, wat geruild moest worden. Dit ging supersnel.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Ziet er mooi en verzorgd uit. Goede kwaliteit, mooi verpakt.
Pluspunten
De kwaliteit van de sloffen
VerbeterpuntenHoe kan een klant de sloffen passen terwijl HET NIET MOCHT!!!! Voor Straf moest ik €10.- betalen, belachelijk. Als men per internet besteld moet de leverancier zich aan de ,schriftelijke , afspraak houden, en niet meer geld laten betalen !!!!De sloffen waren ook niet zorgvuldig , in papier verpakt. Teveel moeite? Mevr, F Verhoeven Laagstraat 107 à Rijen 0160226191
Deze klant heeft helemaal geen straf gekregen. De 10 euro heeft ze moeten betalen omdat het eerste paar (lage sloffen) wat ze terugstuurde 10 euro goedkoper waren dan de sloffen (hoge sloffen) die ze daarna wilde hebben. De sloffen moeten uiteraard gepast worden, maar als je ze toch terug wilt sturen dan wel graag met alle labels en aan elkaar zoals ze ook ontvangen zijn.
Pluspunten
Fijne materialen. Leuke kleuren. Pasvorm is prima.
Pluspunten
Heeft nu wel warme voeten
Pluspunten
prima communicatie: een snelle reactie op mijn vraag over de maat
Pluspunten
Er was een probleempje met de maat, maar dat is op correcte wijze opgelost.
Pluspunten
Mooie, warme en goede sloffen Fair trade en natuurlijk materiaal Persoonlijke aandacht en service
Workumertrekweg 5
8701WB Bolsward
esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!