Supersnelle en fantastische service. Het adres is een hele grote hulp voor ons!
Spreekt voor zich
Wacht het af volgens Maat goed
Snelle reactie op aanvragen
De medewerkers van het Afhaalpunt zijn heel vriendelijk en het ophalen van de post wordt snel afgehandeld.
Keurige afhandeling van emails, en betrokken bij de klant. Heel tevreden.
Pluspunten
Nog niet zo lang mee bezig maar zeker tot nu zeer vlotte communicatie en snelle en correcte verwerking van mijn vragen.
Pluspunten
eigenlijk alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben er heel tevreden over, over de kantoren waar ik mijn post haal. Zeer vriendelijke mensen
Pluspunten
Woon al 10 jaar in Duitsland, maar had dit veel eerder moeten hebben!
Pluspunten
Alles werkt eigenlijk perfect, vriendelijke mensen. Een tijdelijk pasje per email was snel geregeld.
VerbeterpuntenKan niks noemen.
Pluspunten
Alles is perfect geregeld, ik krijg zelfs een mailtje wanneer er een pakje is aangekomen!
Pluspunten
Fijn dat het er is,ziet er verzorgd uit.
VerbeterpuntenVaste mensen achter de post die oplettend en controlerend werken Er word vaak een beroep gedaan op een collega omdat de desbetreffende persoon geen ervaring heeft. Soms wat laks
Pluspunten
Geweldige service bij het grenspostpunt in Borkel & Schaft. Plus natuurlijk de zeer ruime openingstijden en heel gunstige ligging.
Pluspunten
Kan weer een abonnement op de Libelle nemen!
Pluspunten
Gewoon erg handig!
Verbeterpuntengeen idee...
Pluspunten
Het is ideaal om een grenspostadres te hebben.
VerbeterpuntenNogal amateuristisch. Geen telefoonnummer. Slechte beantwoording E-mails.
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel en zelfs als er een fout is gemaakt met de adressering doen ze hun best.
VerbeterpuntenMelding bij brievenbuspost evt tegen extra betaling (pakketten werken vaak dmv track&trace maar brieven niet...)
Pluspunten
Goed adres om je post aan toe te vertrouwen; unieke service!
Is gewoon goed zo!
Pluspunten
Geweldig! Lange openingstijden, goede service, koste bijna niks!
Pluspunten
Zeer fijn! Een afleveradres en nooit problemen
Verbeterpuntenmogelijk een meldingssysteem (e-mail) zodra er een pakket of brief aankomt.
Het Grenspost-adres werkt net als een postbus bij het postkantoor. De informatie of pakketten zijn aangekomen wordt al verzorgd door afzender/bezorgdienst via bv. Track&Trace. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of uw pakje er is.
Pluspunten
Super service, dit is echt handig! Nooit problemen en ons grenspost-tankstation in Echterbosch is altijd vriendelijk.
VerbeterpuntenE-mail of SMS service als er iets is aangekomen, evt. tegen extra betaling.