Pluspunten
snel en efficiënt
Verbeterpuntengoedkopere bezorgingsdienst nodig
Pluspunten
Levertijd. Service, prijzen
Verbeterpuntenmisschien iets meer reclame maken, dan kan je groter worden dan drankgigant bijv.
Pluspunten
Ruim assortiment. Goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDpd is niet de vervoerder voor jullie. Jullie moeten een andere, meer betrouwbare vervoerder in de arm nemen.
Pluspunten
exclusieve artikelen
Verbeterpuntenafspraak 1 tot 3 werkdagen levertijd pakket besteld op 20-12-2014 en nog steeds niet ontvangen 15,50€ verzendkosten betaald en niets ontvangen Tip: AFSPRAKEN NAKOMEN ???
Pluspunten
Perfecte service, alles werd goed geregeld en geleverd. Als je kwaliteit een naam moet geven is het Exclusive Drinks.
Pluspunten
Heel erg tevreden
Wacht nu al 4dagen op mijn flessen vodka Moeten zij nog gebrouwen worden? Telkens als ik bel is er niemand bereikbaar zelfs als ik een voicemail inspreek Alles is betaald hoelang moet het nog duren
Pluspunten
Dag na bestelling bezorgd, uitstekend verpakt. Prima.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Jammer dat ik het elders goedkoper vond, nadien natuurlijk en in leuke geschenkverpakking met 2 miniglaasjes
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Erg prettig dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer de levertijd plaatsvind tot zelfs een uur indicatie.
Pluspunten
Super goede service. Verkeerde levering door drukte. Eric is het persoonlijk komen halen en mijn pakketje komen bezorgen echt super top!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Hele traject van bestellen ging makkelijk.
VerbeterpuntenDoos waar mijn fles in zat was een beetje ingedeukt en dit terwijl ik de fles als collectors item had besteld.
Pluspunten
Gewoon gladjes gelopen, zoals het hoort en men het verwacht.
Pluspunten
Snelle levering, woensdagavond besteld, vrijdag binnen
Pluspunten
ruime keuze, snelle levering
Pluspunten
Fantastisch die snelle service. Goede telefonische communicatie! Heel vriendelijk!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Johannes Vermeerlaan 2