Pluspunten
kreeg direct na bestellen tips voor bewaren en drinken zeer snelle levering top kwaliteit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen.
VerbeterpuntenEr valt niets te verbeteren.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen
Pluspunten
Het product is zeer snel aangekomen en in perfect staat!
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn iets te duur
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling in de ochtend geplaatst. Bepaald item kon niet geleverd worden, ontving een telefoontje en vervolgens snel en correct opgelost. Order werd netjes 24 uur later afgeleverd. Top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte en snelle service
Pluspunten
Heel goed dat je een telefoontje krijgt als je bestellings status veranderd!!!!
VerbeterpuntenDe track en trace code die niet werkte
Pluspunten
goede levertijd
Pluspunten
De bestelling is goed aangekomen in een stevige doos. Binnen 2 dagen bestelling in huis.
Pluspunten
het bestelde product is op en top snel geleverd
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, alhoewel zou ik graag het merk ciroc vodka bij jullie in het assortiment willen zien.. dan hoef ik het niet apart bij een andere leverancier te bestellen!
Pluspunten
Packaging Delivery time
Pluspunten
Eerste bestelling bij dit nog jongen bedrijf. Producten waren als verwacht en binnen de afgesproken termijn geleverd. Had nog een speciaal verzoek welke zo goed mogelijk nagekomen is als extra service wat een plus is
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijs, duidelijke communicatie...en heerlijke champagne!
Pluspunten
Goeie en snelle levertijd met de vertrouwde post bezorger.
VerbeterpuntenHad wel een e mail gestuurd met een vraag over een special edition van Johnnie Walker,maar helaas geen antwoord op gekregen.
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik