Pluspunten
In een woord Super! Ik had 2 bestellingen geplaatst. Ik werd de volgende dag gebeld en er zou 1 pakket van gemaakt worden. En om de verzendkosten te dekken kreeg ik er nog 2 glaasjes bij. Ik vond dit echt helemaal top. Ik heb de bestelling ontvangen en ben er super blij mee.
Pluspunten
Alles volgens afspraak en snelle levering. Geen enkele reden tot klagen
Pluspunten
Snelle levering/persoonlijk contact/afspraak nagekomen/vertrouwen/klantgerichtheid
VerbeterpuntenNog niet van toepassing.
Pluspunten
De bestelling was er Super snel! Ik had het binnen 2 dagen al! En het product was heel goed verpakt alles was nog heel.
VerbeterpuntenIk zou het wel heel fijn vinden een soort track & trace te kunnen doen maar meer zodat ik kan zien hoe laat het pakketje ongeveer aan zou komen. (aangezien postbodes al vrij snel weer weglopen van de deur als je van boven naar beneden moet lopen.)
Pluspunten
Kwaliteits dranken en een fantastische service. Vriendelijke en behulpzame mensen.
VerbeterpuntenMeer overzicht gewenst bij het nakijken van een bestelling
Pluspunten
Ondanks problemen internetverkeer alles eraan gedaan de bestelling te leveren. Echt klasse!
Pluspunten
Bestelling was beter dan verwacht! je krijgt absoluut waar voor je geld. duidelijke site, goede prijzen!
Verbeterpuntenprobeer iets sneller dan in 3 werkdagen te leveren
Pluspunten
Zeer fijne webwinkel, aboslute aanrader!!
Pluspunten
helaas met levering 2 kapotte glazen gekregen waarvoor netjes 2 nieuwe werden geleverd
Pluspunten
De bezorging was zeer zorgvuldig verpakt om breuk te voorkomen. Er zat een verassings kadotje bij de bestelling.
VerbeterpuntenIets snellere levertijd (binnen 2 werkdagen bijvoorbeeld ipv 3) zou welkom zijn, maar 3 dagen is nog redelijke snel.
Pluspunten
Alles is gegaan zoals verzocht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en goed verpakt
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel in huis, met zorg verpakt.
Pluspunten
Makkelijk en snelle service
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik