Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Een zeer snelle levertijd! Dank hiervoor!
Pluspunten
Mijn pakketje was iets later waardoor ik contact opnam met exclusieve drinks.. Ze herkende mijn naam meteen omdat er iets was mis gegaan was met het verzenden van mijn pakketje.. Het pakketje heb ik de dag er na als nog ontvangen.. Was de eerste keer dat ik hier iets bestelde goede service.! En ook betrouwbaar.!
Pluspunten
Enorm goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De medewerker die ik Aan de lijn kreeg toen ik besefte dat min pakket afgeleverd was, maar bij de buren. Was heel rustig hij luisterde en liet mij uit praten en toen gingen we Samen zoeken naar een oplossing.
VerbeterpuntenNa controle, kan een fractie beter. Daarmee bedoel ik even achter halen of de besteller ook de ontvanger is. Maar ik begrijp dat u heeeeel veel levering een heb dagelijks Dus dst word ook heel moeilijk om alles te controleren.
Pluspunten
Pluspunten
zeer gunstige prijzen, snelle levertijd en vooral goede communicatie tussen aankopende partij en verkopende partij. alles kan, alles is mogelijk en men doet er alles aan. blij dat een horecazaak kan rekenen op exclusivedrinks
Pluspunten
Ik werd gebeld dat mijn pakket bij de buren was afgeleverd!
VerbeterpuntenNiets te melden
Pluspunten
Snelle levering. Vrijdag besteld, maandag in huis ondanks kerstperiode. Communicatie TOP! ik belde na 18u en werd netjes te woord gestaan. Meneer moest nog iets nakijken en belde mij na enkele minuten keurig terug!
Pluspunten
Goede communicatie als er iets later komt
Na zorg eventueel een mailtje alles in orde bent u tevreden vandaar mijn cijfer 9 op nazorg
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Vragen netjes beantwoord. Bezorging optijd
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Super snel
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik