Pluspunten
Top geregeld snel in huis keurig verpakt
Pluspunten
Service, snelheid en kwaliteit!
Pluspunten
Snel bezorgd
Pluspunten
Geweldige aanbod en snelle service.
VerbeterpuntenN/a
Pluspunten
Ik vond het perfecte cadeau voor iemand vrij laat bij Exclusive Drinks. Ik had het item snel nodig en vanwege de verzendtijd kon het wel eens net een dag te laat aankomen (tnt perikelen) en Exclusive Drinks nam contact met mij op om mee te denken voor een snelle oplossing. Super service, ik was er erg blij. Het item kwam ruim op tijd aan.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo door blijven gaan!
Pluspunten
Top service en een top assortiment aan dranken. Het meedenken van de eigenaar, was super zodat we toch dezelfde! dag onze Crystal Head vodka hadden! Nogmaals bedankt!
Pluspunten
contact gehad met de verkoper over het te leveren product en het werd me allemaal duidelijk maar ook met verstand van het product uitgelegt. na betaling de fles netjes en snel verzonden gekregen in een goede en stevige verpakking dus voor mij zeker voor herhaling vatbaar ! Nogmaals bedankt gr Stefan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goed assortiment
VerbeterpuntenVerzendkosten wat aan de hoge kant
Pluspunten
Misschien nog een inpakservice aanbieden kan tegen betaling eventueel
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering,
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering!
Pluspunten
Snelle, persoonlijke service
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik