Pluspunten
Vanaf bestellen (simpel) tot aan levering zeer snel en accurate communicatie. Verpakking uitstekend, kwaliteit van het geleverde als verwacht!
Pluspunten
Snelle levering in goede verpakking
Pluspunten
Snel bezorgd!
Pluspunten
Pluspunten
Super goede klanten service
Pluspunten
Hele snelle bezorging!
Pluspunten
snel bezorgd goed verpakt
Pluspunten
Super communicatie, snelle levering en natuurlijk een lekkuh drankje
VerbeterpuntenVooral doorgaan zo.....
Pluspunten
Stipte levering en follow up order.
VerbeterpuntenPrijs niet conform zichtbaar prijspijl markt.
Pluspunten
ik had een hoop vragen op gebied van een goede whiskey. Ze konden al mijn vragen beantwoorden en hebben mij uitstekend geholpen met het perfecte kado voor mijn vriend. Die een echte whiskey kenner is. Ben erg professioneel geholpen en zeer vriendelijk. de service was uitstekend en de levering super snel. Had mijn fles de volgende dag al binnen.
Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking
VerbeterpuntenTelefonisch contact ivm tijd leveren
Pluspunten
Goede, zeer nette service, mooi en groot assortiment en een goede, mooie, duidelijke gebruiksvriendelijke site
VerbeterpuntenMeer losse inpak, cadeau dozen verkopen. Om je fles mooi in te kunnen pakken.
Pluspunten
Zeer snelle service
Pluspunten
Goed assortiment en snelle levering.
VerbeterpuntenOriginele doos van de verpakking erbij leveren.
Wij hebben een 3 liter fles Moët & Chandon bij jullie besteld en bij de ruimte voor opmerkingen gevraagd of er een kaartje bij gedaan kon worden met de tekst erbij. Wij hebben hier geen afwijzend bericht over ontvangen, maar er zat ook geen kaartje bij. Dit was wel een beetje jammer, maar verder zijn wij wel tevreden!
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik