Pluspunten
Nadat ik mijn bestelling had gedaan van 3 flessen waarvan 2 de zelfde, kreeg ik gelijk een belletje dat er 1 niet op voorraad was en er werd mij gelijk en alternatief aangeboden! Levering was snel, op tijd en volgens de afspraak. Zoek je een site die veel exclusieve keuzes heeft, op tijd levert en een super klantenservice? Dan is dit wat voor jou
VerbeterpuntenIn de toekomst een voorraad status waaraan klanten kunnen zien of t desbetreffende product op voorraad is en of wanneer t weer geleverd kan worden
Pluspunten
via internet besteld, snel bezorgt, netjes betaling geregelt alles was gelukkig betrouwbaar dus niet opgelicht :) alles was oke en netjes geregelt ook netjes verpakt toen ik het binnen kreeg leuke overzichtelijk site, top:D
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website met prachtige kadotips. Snelle levering en bij problemen (mijn factuur was kwijt geraakt) wordt er telefonisch contact gelegd.
VerbeterpuntenFactuur duidelijk aangeven op buitenzijde verpakking waar deze zich bevindt.
Pluspunten
komen de afspraken na of bellen als ze te laat leveren
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik hadkan bestelling de volgende dag voor een verjaardag in huis. Bedankt.
Pluspunten
goede communicatie!!!
Pluspunten
Mogelijkheid om met iDeal te betalen Super snel geleverd Goed en veilig verpakt! Status van bestelling worden doorgeven
VerbeterpuntenKen geen verbeterpunten
Pluspunten
Veel keuze in sterke dranken; goede sortering rum, whisky en cognac. Persoonlijke communicatie met leverancier, die mij belde nav een dubbele bestelling. De bestelling werd uiteindelijk als 1 colli verzonden, waardoor mij extra verzendkosten werden bespaard. Snelle levering van zorgvuldig ingepakte artikelen.
nee
Pluspunten
Snelle levering, goed ingepakt.
VerbeterpuntenDe champagne met de 2 glazen, had ik liever gezien dat ze in kado verpakking worden verpakt, nu moet ik het zelf doen om aan mijn klanten te geven
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle service, mooie producten erg klantvriendelijk! Zeker aan te raden aan andere.
Verbeterpunteniets meer visitekaartjes op zak hebben ;-)
Pluspunten
Nette bedrijfsvoering, snelle respons
VerbeterpuntenVooralsnog niet
Pluspunten
Goede service / advies
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik iets via deze website bestel. Ik ben alleen maar positief: de order wordt snel afgehandeld, er volgt een duidelijke e-mail en de levering is snel.
Pluspunten
Direct een telefoontje gekregen dat de levering iets langer ging duren dan de beloofde 24u, geen probleem. Goed contact tussen klant dus erg positief!
Johannes Vermeerlaan 2
341 VK Lopik