Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding vaak genoemd worden. Enkele bestellingen hadden tracking- of retourproblemen, maar deze werden meestal snel opgelost. De kwaliteit van producten en de verpakking komen regelmatig naar voren als sterke punten. Over het algemeen is de ervaring positief met duidelijke service en betrouwbare leveringen.
Erg goede ervaring hun gevonden op marktplaats en erg tevreden met hun service en hulp Dus zou zeggen zeer aan te bevelen
4 July 2026
Kevin
Cuijk
Makkelijk op de site te bestellen, super snel geleverd en ook de prijs is prima.
29 June 2026
Joke
Alkmaar
Goed advies, snelle levering en goeie kwaliteit
27 June 2026
sander
Amsterdam
Prima producten gekocht voor parket en PVC onderhoud. Probleempje met verzenden na telefoontje onmiddellijk opgelost.
24 June 2026
Goede bezorgafspraken gemaakt
6 June 2026
Erik
Arnhem
Uitstekend en heel service gericht geholpen. Ik moest afgelopen maandag een vinyl vloer hebben en heb deze met heel veel telefonisch contact en hulp op woensdagavond kunnen bestellen zodat deze na hemelvaart, vrijdag op transport kon om uiteindelijk hier op maandag te zijn! Dank je wel Harm voor je perfecte service!
22 May 2026
Didier
Zeewolde
Verkeer besteld ongeopend product wordt geweigerd retour te nemen.
13 May 2026
Art
Ouderkerk
Beste Art,
Het door u bestelde product betreft een chemisch product dat na levering niet opnieuw verkocht mag worden. Daarom kunnen wij dit type producten niet retour nemen.
Deze informatie staat duidelijk vermeld op de productpagina, in de winkelwagen en tijdens het afrekenen. Wij vinden het jammer dat dit tot onvrede heeft geleid, maar de voorwaarden waren vooraf kenbaar.
Goed lijmadvies prima prijs en behulpzaam ivm spoedlevering. Dank voor meedenken in oplossingen
13 May 2026
Ronald
Amersfoort
Ik heb vorige week zaterdag besteld. Nooit track&trace ontvangen, op dinsdag gebeld aangezien ze het niet via PostNL gingen versturen of het dan bij de buren kon of op donderdag want dan ben ik thuis. Wel gek dat in de link staat dat het dinsdag “geleverd” zou moeten zijn maar de persoon aan de telefoon ook niet op de hoogte was. Die ging namelijk regelen dat er een notitie kwam voor bij de buren of die donderdag. Vrijdag weer gebeld, zou terug gebeld worden want hij zou zijn best doen om het zaterdag nog te leveren. Ben niet terug gebeld en zaterdag niks ontvangen. Gelukkig heb ik nu olie kunnen halen bij de vloerenboer in de buur wel duurder maar daardoor dit weekend wel mijn vloer kunnen doen. Ik ga ook e-mailen om mijn geld terug te ontvangen.
19 April 2026
Suzanne
Den Helder
In het weekend 50 rvs parketveren besteld, maandag een mailtje dat ik een fout gemaakt had betreffende de aflevering. Dit is direct keurig gecorrigeerd en dinsdag zijn ze geleverd. Ze waren keurig verpakt en prima van kwaliteit en prijs.
19 April 2026
Krijn
Heinenoord
Ik heb een grote bestelling geplaatst en alles werd ontzettend snel geleverd, op tijd om aan mijn klus te beginnen. De levering was ondanks de hoeveelheid helemaal compleet. Top service!
6 April 2026
Ivo
Born
Bardzo ładnie nabłyszcza panele podłogowe,polecam
18 March 2026
Aleksandra
Uithuizen
Heb tot nu toe alleen een paar keer wat stalen besteld. Ben zeer snel en zeer vriendelijk geholpen. Heb er vertrouwen in dat het bij een aankoop ook helemaal goed gaat komen!
28 February 2026
S
Rhenen
Mijn besteling ging niet helemaal goed. Mailtje naar klantenservice. Alsnog snel in orde.
12 February 2026
Nico
Voorschoten
11 February 2026
Cor
Lemmer
heb via de web drie verschillende lengtes trapleuning gekocht en nu woon ik in Lelystad dus kon dit na binnenkomst zelf ophalen op locatie na dat ik telefonisch op de hoogte was gesteld door ze. Ging prima.
23 December 2025
Philip
Lelystad
Snelle levering, exact wat ik nodig had en was zeer goed verpakt, echte aanrader. Bedankt!
16 December 2025
Niki
Nieuwerkerken (Aalst)
Super fijne service, in de avond uren worden teruggebeld om advies vragen beantwoord te krijgen, goede kwaliteit en professionele benadering. Echt een aanrader!
13 December 2025
Schuurrenovatie
Amsterdam
Artikel besteld en nog geen week later in huis.
8 December 2025
Kevin
Den Haag
Goede producten en scherpe prijs. Helaas was er geen leverings informatie voor mijn bestelling....ging iets mis. Maar was opgelost bijde tweede verzending
5 December 2025
Duncan
Aalsmeer
Eenvoudig te bestellen en snel en correct geleverd. Mooi materiaal.
2 December 2025
Koen
Kontich
Goede service en telefonisch goed bereikbaar. Je wordt netjes teruggebeld.
29 November 2025
WJ
Amstelveen
Mooie kwaliteit, alles zoals beloofd wordt, inclusief snelle levering
23 November 2025
Martine
Lovenjoel
Ruime keuze in krasbescherming voor houten vloeren, waaronder wielschaaltjes of beschermcups. 6 Verschillende glasheldere formaten die ook onder meubels geplaatst kunnen worden om te voorkomen dat de vloer indeukt bij puntbelasting. Mooie oplossing voor dit probleem, wij zijn zeer tevreden over dit produkt.
20 November 2025
Geramé
Best
Wie is Kwaliteitparket?
Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren.
Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad