Pluspunten
snelheid en nakomen van afspraak
Pluspunten
De snelheid van leveren is prima. Ook het uit eigen beweging nabellen of er soms iets ontbrak bij de levering ervaar ik als positief (kennelijk bleek dat bij een andere klant aan de orde geweest te zijn, echter men wist niet welke klant precies, vandaar dat men elke klant van dit artikel heeft benaderd).
VerbeterpuntenHet geven van advies vond plaats, echter er werd een verkeerd advies gegeven over de toepassingsmogelijkheid van een artikel.
Pluspunten
Super snel geleverd was de volgende dag al in huis.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Van goede kwaliteit en nog eens voor een mooie prijs ook.
Verbeterpunten-
Pluspunten
super!!
Pluspunten
handig als je snel wat nodig heb.
Pluspunten
Scherpe prijs Snelle levering
Pluspunten
Erg goede kwaliteit beter dan verwacht
Verbeterpuntenafwezig
Pluspunten
super klantenservice ze hebben me goed geholpen bij de bestelling.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
super bedrijfje.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnelle levering en goede prijs
Pluspunten
Zeer vlotte ontvangst van het product!!
Pluspunten
Top bedrijf snelle levering en nog betaalbaar ook echt top
Pluspunten
goed bereikbaar en goede tips over gebruik. Het is duidelijk dat er vakmensen aan de andere kant van de lijn zitten.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten