Pluspunten
super klantenservice ze hebben me goed geholpen bij de bestelling.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
super bedrijfje.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnelle levering en goede prijs
Pluspunten
Zeer vlotte ontvangst van het product!!
Pluspunten
Top bedrijf snelle levering en nog betaalbaar ook echt top
Pluspunten
goed bereikbaar en goede tips over gebruik. Het is duidelijk dat er vakmensen aan de andere kant van de lijn zitten.
Pluspunten
super snel geleverd
Pluspunten
een super goede prijs die zeer voordelig is.
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vakkundig advies via de telefoon
VerbeterpuntenAlleen voor communicatie heb ik een lager cijfer gegeven. Ik heb via de e-mail een paar vragen gesteld en daar geen reactie op gekregen. Toen ik belde ben ik uiteindelijk wel vriendelijk te woord gestaan.
Bij bestelling geen bevestiging, geen email niks. Na drie dagen gebeld of bestelling en betaling überhaupt waren aangekomen. Tijdens gesprek bleek 1 deel van de bestelling wat langer te duren. Prima, maar laat even wat horen. Verder ok
Pluspunten
Snel geleverd en heel goed product
Pluspunten
mooie overzichtige site en fijn om iets te selecteren en te bestellen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles is van goede kwaliteit en komt heel aan.
Verbeterpuntenafwezig
Pluspunten
super vriendelijk over de telefoon!
Verbeterpuntengeen
geen
Pluspunten
handig als je nog snel wat nodig heb.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten