Pluspunten
al mijn vragen werden goed beantwoord
Verbeterpunten.
Pluspunten
Alles ging vlot en zoals het moest.
Verbeterpunten-
Pluspunten
goedkoopste wat ik kon vinden voor wat ik wou
Verbeterpuntenafwezig
Pluspunten
producten waren goede kwaliteit en snel geleverd
Verbeterpuntenniet op te merken
Pluspunten
- Navigatie website zeer duidelijk (prettig!) - (Super)snelle levering
Verbeterpunten- Verpakking van de plinten (uiteinden) beter "aftapen". Er was een plint gaan schuiven door het transport en hierdoor licht beschadigd.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle levering en duidelijke informatie.
Pluspunten
Levering was super snel
Verbeterpuntenafwezig
Pluspunten
ging zoals het moest
Verbeterpuntengeen punten
Pluspunten
Alles ging perfect
Verbeterpuntenperfect
Pluspunten
alles ging vlot
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg klantvriendelijk
Verbeterpuntenniet
AFLEVEREN DOOR VERVOERDER VERLIEP MOEIZAAM PRODUCTEN PAS 30 DECEMBER IN BEZIT
Pluspunten
Ik heb ipv dolphin onderhoudswas perongeluk olie besteld. Nadat ik met een medewerker heb gebeld kreeg ik de nodige instructies het retour te sturen. Ik heb getracht het blik open te maken maar is mij niet gelukt. Gelukkig zag ik op tijd dat het olie was ipv was. Dus NIET opengeweest. Ik heb alles volgens de instructie terug gezonden wat mij vervolgens nog eens 6.95 euro kostte
VerbeterpuntenBetere uitleg
Geachte mevrouw de Jong, Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh/Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de retourzending van de Blue Dolphin Hardwaxolie. Het klopt dat wij de retourkosten niet vergoeden, deze komen voor rekening van de consument. Dit staat aangegeven op de site. Meer informatie over retourneren ven producten, leest u op onze retourneerpagina. “https://www.kwaliteitparket.nl/retourneren-pm-40.html “ Ik hoop u hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Gina Kwaliteitparket team
Pluspunten
vriendelijk personeel
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
alles wat ik nodig heb
Verbeterpuntenafwezig
Pluspunten
alles op voorraad
Verbeterpuntenniet op te merken
Pluspunten
alles wat ik nodig heb
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Zeer goede bereikbaarheid
Pluspunten
fijne lay-out
Verbeterpuntenniet op te merken
Pluspunten
duidelijke bezorgtijden
Verbeterpuntenniet aanwezig
Pluspunten
snelle email over levering
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
mooie website
Verbeterpuntengeen een
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten