Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Zeer goed geholpen vriendelijk en duidelijke uitleg. kan bedrijf goed aanbevelen.
Ik kreeg het verkeerde vulmiddel geleverd. dit werd een dag later omgeruild voor het goede, maar het heeft me wel veel tijd gekost. Het is misschien verstandig om de inhoud van een zending te laten controleren door een tweede persoon.
Pluspunten
Pluspunten
Goed aangegeven wanneer de levering plaats vindt. En op de dag van aflevering zeer duidelijk en precies te volgen op welk tijdstip de levering is.
Pluspunten
Goede service Snelle levering Goede kwaliteit
Geachte heer Robben, Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh/Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de levering van de vierkante vloerleds. De voorraad stond foutief aangegeven op de site, onze excuses hiervoor. Dit zal direct aangepast worden op de website. Het geld is inmiddels teruggestort en wij hopen dat u tevreden bent met de ronde vloerleds. U heeft gelijk dat de communicatie vanuit onze kant geen schoonheid prijs verdiend. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Gina Kwaliteitparket team
Pluspunten
Goede voorlichting. Snelle levering en last but not least prijstechnisch goed!!!
VerbeterpuntenGEEN!
Pluspunten
Ik had alleen een ondervloer besteld. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit
Pluspunten
directe verzending
Altijd moeilijkheden om te betalen met mijn Visa-kaart. Ik wens niet te betalen met PayPal !
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam levering snel en correct
Verbeterpuntengeen
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten