Pluspunten
Goed product
Verbeterpuntenvervoerder liet op zich wachten.
Pluspunten
Helaas heb ik geen goeie ervaring,zowel de levering als de communicatie.Bij de eerste levering ontbrak 1 fles vloerreiniging, zonder bericht dat deze na geleverd zou worden.Dus bellen hoe en wat. Bij de aankoop van de de floorboy xl 300 kreeg ik geen uitleg of informatie wat ik nodig zou hebben aan artikelen om de maschine te gebruiken bij mijn vloer, je verwacht wel dat dit gevraagd wordt en wat erbij gekocht moet worden, zo´n apparaat koop je echt niet elke week . Verder de communicatie met de levering via pc en tel.dit levert veel nummers en codes maar komt helemaal niet overeen met de leveringstijden. Een hele hoop stres,Zeker kunnen u verkopers niet zien of er jonge of oudere klanten iets bestellen maar ouderen hebben wel eens een handje hulp nodig om iets goed te laten verlopen, en als die hulp er dan is, gaat het een stuk makkelijker voor iedereen.Iedereen was wel vriendelijk.
VerbeterpuntenBetere voorlichting bij verkoop apparatuur met toebehoren
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle oplossing van vergissing. 1keer bellen en het is meteen opgelost. En via mail daarover nog bericht enz. Terwijl het om een hele kleine bestelling ging. Super
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Communicatie prettig item wordt vandaag gelegd dus daar kan ik niks over zeggen
VerbeterpuntenVervoerder wat een waardeloze club niet op tijd zending niet te tracen. Informatie in winnen telefonisch is giga duur. Tot overmaat van ramp sturen ze een mail voor levering nadat het item al geleverd was.
Pluspunten
Keurig telefonisch aangegeven toen levertijd paar dagen langer bleek te zijn.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, ruime beschikbaarheid van goederen, fijne koerier die je perfect op de hoogte houdt.
ja
Geachte heer Meijer, ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh/Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u een plint niet geleverd gekregen. Wij hebben enige problemen met onze leverancier ondervonden, hierdoor konden er een aantal dagen geen pakketjes verzonden worden. Wij zijn helaas ten aller tijden afhankelijk van onze leverancier. Momenteel zijn de problemen opgelost en u kunt het pakketje morgen verwachten. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Gina Kwaliteitparket team
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status levering
VerbeterpuntenVolgens de site waren de plinten op voorraad en binnen 2-3 dagen leverbaar, na de bestelling kreeg ik telefonisch te horen dat het 3 weken ging duren.
Pluspunten
afspraak is afspraak
Pluspunten
Super snelle levertijd
VerbeterpuntenWas een beetje zoeken met juiste product vinden. Dat kan eenvoudiger
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenNeem een ander vervoersbedrijf!
Pluspunten
fijn personeel snelle levering toppie
Verbeterpuntengeen
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten