Pluspunten
Prima prijzen,snelle levering
Pluspunten
- Aanbod om geld storten is postitief
Verbeterpunten- Bereikbaar zijn op het moment dat belooft bereikbaar te zijn - Terugbellen als men dat belooft - Bellen als men niet binnen redelijke tijd een product kunnen leveren
Goedendag , Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de levering. Onze medewerker heeft u telefonisch op de hoogte gebracht dat onze leverancier een foutieve levering heeft gedaan aan ons. Wij hebben voorstel gedaan om zsm het juiste te leveren. Helaas kon u daar niet op wachten. Het verdient van onze kant in ieder geval geen schoonheid prijs. Wij hadden dit beter moeten oppakken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
Nadat ik had aangegeven iets niet te hebben ontvangen kreeg ik een nette mail en direkt een nalevering.
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
zeer slecht
Verbeterpuntenprofessioneel worden, goed communiceren,
Goedendag , Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de levering. Één van de producten heeft een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, zoals op de site vermeld. Wij hebben uw bestelling dinsdag verzonden middels DPD, helaas is uw order niet woensdag maar pas donderdag door DPD aangeboden.Het verdient van onze kant in ieder geval geen schoonheid prijs. Wij hadden u even moeten bellen hierover. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
doe isolerende zeil gekocht binnen 24hrs geleverd
Pluspunten
zeer concurrentiële prijzen en snelle levering
Pluspunten
Mooi parket tegen goede prijs.
VerbeterpuntenVloer gekocht en laten bezorgen. Was handig geweest als onderhoudsproducten direct zouden worden aangeraden. Nu moest ik het nog nabestellen.
Pluspunten
Prijs van de ondervloer
dpd is niet zo´n goede transporteur. track en trail laat alleen zien dat ie onderweg is maar je weet niet wanneer hij komt. In mijn geval zie ik s´avonds dat hij weer terug naar het depot is (tijdsgebrek) en ik blijf de hele dag thuis voor nix.
Pluspunten
Deskundig advies
VerbeterpuntenDuidelijker entree aangeven.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb al 5 keer gebeld om een geannuleerde bestelling terug betaald te krijgen maar ik wordt elke keer met de zelfde smoes afgescheept. Ik heb tot op heden geen geld ontvangen. Zorg dat levertijden kloppen.
Goedendag , Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de levering. In ons systeem stond dat er geleverd was door DPD en verwerkt. Na uw contact zijn wij het gaan uitzoeken en was inderdaad niet geleverd. Op 23 mei is de order geannuleerd. Op 3 juni is de retour betaling gedaan. Het verdient van onze kant in ieder geval geen schoonheid prijs. Wij hadden dit beter moeten oppakken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
goed product,- en op tijd netjes alles leveren.
Verbeterpuntenwebsite heeft soms problemen met inloggen.
Pluspunten
Een mooi produkt, scherp geprijsd! Uitstekende vervoerder met perfekte levertijd gegevens.
VerbeterpuntenDie zou ik niet weten
Haal even een lap over de plastic container (in dit geval die van de onderhoudsolie) voordat deze verzonden wordt, nu kreeg ik de indruk dat deze al een tijdje had gestaan....
Pluspunten
Plinten zelf zijn prima. Goede webshop
VerbeterpuntenCommunicatie over de levertijd. Ik had geen idee wanneer het werd verzonden. Daardoor ging ik twijfelen of de bestelling wel ok was. Gelukkig kreeg ik een mail van de bezorgdienst na een paar dagen met de datum van levering.
Als je een bestelling doet en de voorwaarden zijn: voor 18.00 uur besteld, de volgende dag geleverd, en je komt deze niet na verdien je geen betrouwbaarheid. Na twee contact te hebben gehad, wordt eindelijk de belofte van levering gedaan, ca twee weken later.Heel slecht, valt dus veel te verbeteren.
Goedendag , Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met de levering. Uw bestelling is van vrijdag na 18.00 uur. Wij hebben uw order daarom pas de volgende week verwerkt. Onze transporteur heeft u order maandag afgehaald en helaas te laat aangeleverd bij u. verdient van onze kant in ieder geval geen schoonheid prijs. Wij hadden dit beter moeten oppakken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
bestellen ging soepel, kwam de volgende dag aan. Vragen achteraf werden snel beantwoord.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten