Pluspunten
Netjes en goed verpakt verzonden
Pluspunten
supersnelle levering, conform toezegging!
Op de site zeggen jullie, voor ? uur besteld de volgende dag in huis. Ik heb er anderhalve week op moeten wachten. Na navraag kreeg ik te horen dat jullie zaten te wachten op nieuwe voorraad. Kan gebeuren. Maar had mij gelijk een mail gestuurd van hoe en wat. Dan weet ik waar ik aan toe ben.
Pluspunten
hele snelle levertijd!
Pluspunten
Scherpe prijzen, eenvoudig bestellen en snelle levering
Pluspunten
Goedkoop, groot assortiment
VerbeterpuntenCommunicatie over levering kon wat beter.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan duidelijke afspraak welke na wordt gekomen
Nabestelling die geleverd mag worden met een gratis nalevering, willen ze toch nog aanrekenen. Produkt was op voorraad:toch nog dagen moeten wachten;
Pluspunten
Betaalbaar, snel bezorgd, prima!
Verbeterpunten...
Pluspunten
Goede levering en communicatie
Pluspunten
Uitstekende service alles heel duidelijk,en hele snelle levering
Pluspunten
Ik zou je het niet kunnen vertellen
VerbeterpuntenBestel niet bij deze cowboys. Op de website staat helder: vandaag besteld, morgen in huis. Product op voorraad. Na 3 dagen wachten en 3 keer bellen eindelijk iemand aan de lijn. Product dus niet op voorraad. Meneer aan de lijn geeft vervolgens de klant de schuld: 'u kunt toch wel weten dat parket een productie tijd heeft. Als ik parket leg plan ik dit ruim in, niet zo als u'. Om te vervolgen: 'ja, er staat inderdaad op de site dat dit product op voorraad is, maar u zult wel begrijpen dat u niet de enige kaper op de kust bent, dus dat kunt u toch ook wel weten dat dit niet zo is'. Zijn niet bereid klant ook maar op enige wijze tegemoet te komen. Komen beloftes niet na. Heeft lak aan wat op hun eigen website staat.
Goedendag Ilja Kinderen, Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld.Zoals ik lees heeft u problemen ondervonden met onze levering. Inderdaad was de gehele voorraad verkocht. Wij bestellen per direct nieuwe pallets, Wij zijn afhankelijk van onze fabrikant i.v.m. de productie. Zij beloven zsm te leveren maar komen het helaas niet na. Hierdoor wij in de problemen komen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.Wij leren helaas ook nog iedere dag. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt.Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
Vlotte afhandeling en goede communicatie
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten