Pluspunten
Komen afspraken na.
Pluspunten
Goede snelle service en goede uitleg gekregen over de lak en hoe te verwerken!
Pluspunten
Goede prijzen snelle levering.
Pluspunten
er is snel geleverd alles is priema
VerbeterpuntenKan niet beter
ik heb gebeld of alles aanwezig zou zijn wat ik nodig had om alles de dag erna in huis te hebben. dat werd beloofd. ik heb dit nog aangegeven in de bestelling. de dag erna bleek dat de levering was verplaatst naar drie dagen later, zonder overleg. bij levering bleek de goede lijm niet op voorraad te zijn geweest. de aflak zou later, op zaterdag geleverd worden. daarvoor had ik een timmerman in dienst genomen, maar die werd niet op de afgesproken datum geleverd. de aflak is een volle week later geleverd
Goedendag mevrouw S. Rammeloo, Ik reageer op een beoordelingscijfer welke u via het Kiyoh / Thuiswinkel waarborg heeft ingevuld. Een aantal producten hebben een levertijd van 1 tot 3 dagen zoals vermeld op onze site. Vandaar de levering na 3 dagen. 1 product was in geheel Nederland niet meer leverbaar en deze is na geleverd. Onze excuses voor het ontstane ongemak. *Uw timmerman kwam lijm te kort tijdens zijn werkzaamheden, wij hebben binnen 4 uur deze emmer laten bezorgen na zijn bestelling zodat hij door kon. Wanneer u in de nabije toekomst nog wilt bestellen zullen wij een passende korting aanbieden, die mogelijk het ongenoegen weg neemt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Ed van Rath Kwaliteitparket team
Pluspunten
ook op een uitzonderlijke vraag werd adequaat gereageerd
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede betalingsmogelijkheden, zeer professionele transporteur met zijn track en trace.
VerbeterpuntenPlinten beter beschermd verpakken.
Pluspunten
Een goede behandeling en geholpen door vakbekwame mensen.
VerbeterpuntenDe site kan enigszins worden verbeterd wat betreft het bestellen van meerdere artikelen.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling en levering
telefonisch bereikbaarheid
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en de producten worden snel geleverd.
VerbeterpuntenWij hebben een verkeerd product thuisgestuurd gekregen. Dit kan natuurlijk een keer voorkomen en ik heb dan ook direct gemaild en de vraag neergelegd wat te doen? Tot op heden nog geen mail terug ontvangen. Dit vind ik slecht. Het product wat ik geleverd heb gekregen was ook nog eens goedkoper dan ik had besteld en betaald. Dus de service achteraf een dikke min.
Pluspunten
Prima service, met name door Patrick. nam alle tijd om ons echt goed te helpen.
VerbeterpuntenAflevering was "tot over de eerste drempel" volgens de chaufeur. Dat wisten wij niet, dus daar stond ik onder aan de trap met een berg laminaat, etc.
Pluspunten
Snelle hulp aan de telefoon en snelle lebvertijd
VerbeterpuntenTe vroeg om reactie te geven op nazorg en garantie.
Pluspunten
Goed geadviseerd
VerbeterpuntenGeen
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten