Pluspunten
Snelle levering Correct contact per mail Gratis levering per pakketdienst (op zaterdag!)
Pluspunten
ruime keuze. heldere informatie over de producten
Pluspunten
Duidelijke website. Hele snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Levering correct maar de prijs was voor een groothandel toch tye duur. Betaal bi jullie voor een rol folie voor onder laminaat een euro meer als bij karwei. Was ik niet van gecharmeerd. Volgende keer beter
Verbeterpuntenkan je lezen in het rapport
Pluspunten
Snelle levering Verzenden is heel erg goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie en fijn dat ik even een telefoontje kreeg vlak voor de aflevering van mijn bestelling.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Heb toen ik nog geen klant was info opgevraagd, daar is netjes op gereageerd. Producten prima verpakt.
VerbeterpuntenWebsite is wat rommelig, bestellen en betalen gaat iets minder gemakkelijk
bel afspraken nakomen
Pluspunten
verkeerde levering snel opgepakt en goede service geen moeilijkheden
Verbeterpuntenverkeerde levering maat zou 18 cm breed zijn was in werkelijkheid 19.5 weten wat je levert
Pluspunten
een goede voorlichting , en een snelle levering, snelle bevestiging van een bestelling.
Pluspunten
Snelle levering. Over kwaliteit van het product kan ik nog niet oordelen daar deze nog niet gelegd is.
VerbeterpuntenUpdaten navigatie bezorger. Bij mij is al een paar maanden afrit van snelweg verwijderd. Hij was daardoor verkeerd gereden. De bezorger belde wel op dat hij later was, dit vond ik wel heel vriendelijk.
Pluspunten
verkoper gaf zeer goed advies en adviseerde zelfs goedkopere optie en levertijd was perfect
Pluspunten
goed advies en men neemt de tijd
Pluspunten
Bereikbaarheid en contact gericht op verkoop.
VerbeterpuntenLevering niet op afgesproken tijd. Bovendien is retourzending duur en worden kennelijk administratiekosten in rekening gebracht. Service kost extra geld.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten